A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Életmód - Hírek, újdonságok


 

Te is küzdesz a narancsbőrrel, de nem tudod, hogyan léphetnél fel ellene? Cikkünkben most néhány hasznos tanácsot adunk, mellyel hatékony harcba kezdhetsz a narancsbőr ellen.


 

Ha te is természetes módon szeretnéd elérni a kívánt testsúlyt, akkor cikkünkből most megtudhatod, mely ételek járulhatnak hozzá diétádhoz.


 

Nem tudod milyen lehetőségekkel élhetsz a téli hidegben? Esetleg eltántorít a hűvös idő? Tippjeink segítségével nem kell félredobnod az edzőcipőt, ugyanis télen is ugyanolyan fitt lehetsz, mint az év többi részében.


 

Újév, új fogadalmak? Végre elhatároztad, hogy formába hozod magad? Unod, hogy állandóan fáradt és legyengült vagy? Ha az alábbi kérdésekre igennel feleltél, akkor bizony cikkünk neked szól, hiszen néhány tipp segítségével elkalauzolunk a kezdő fitnessesek világába.


 

Te is gyakran vagy rosszkedvű? Akkor most tippjeink segítségével megtudhatod, hogy milyen trükköket érdemes bevetned a jókedv érdekében.


 

Az egyik leggyakoribb probléma, mely a lakosság túlnyomó részét napi rendszerességgel érinti az nem mást, mint az álmatlanság illetve a kialvatlanság. Ennek oka általában egy-egy mélyebben gyökerező probléma, esetleg már túl fáradtak vagyunk, de előfordulhat az is, hogy túlságosan felpörgetjük saját magunkat, ami szintén akadályozhatja a pihentető alvás fázisait. Cikkünkből most megtudhatod mik azok a tényezők, amik negatívan befolyásolják alvásod minőségét és, hogy miként tudsz ezen változtatni.


 

Biztosan te is szeretnéd ellesni azoknak az embereknek a trükkjeit, akiknek minden reggel jól indul, egy új nap reményében boldogan kelnek ki a pihe-puha ágyikóból. Te azonban éppen, hogy csak kikászálódsz, és kávé után sóvárogsz? Utálod a hétfő reggeleket és úgy érzed a pozitivizmust nem neked találták ki? Akkor cikkünk éppen neked szól, hiszen összegyűjtöttünk öt szuperbiztos trükköt, melyek segítségével a te reggeled is lehet jókedvű.


 
Valójában a választás teljesen rajtunk múlik. A választásnál a legfontosabb tényezők a biztonság és kényelem (ne érezzük feszéjezve magunkat). A zsírégetés ugyanolyan nehéz feladat egyedül vagy személyi edzővel. Az is igaz, hogy vannak napok mikor szinte vágyunk együtt edzeni másokkal egy edzőteremben, míg más napokon inkább ki sem mozdulnánk otthonról.

 
Nemrégiben egy kutatás során dohányzó szülőket kérdeztek arról, mit szólnának, ha gyermekük rászokna a cigarettára – amire egyébként nagy esélyük van.

 
Már a nevük is arra utal, hogy energiát fogunk kapni tőle. Ráadásul ez igaz is, részben. Tényleg felpörgünk tőlük és ezt szó szerint kell érteni, nem energiát kapunk, hanem szervezetünk kerül erős izgalmi állapotba, bár nagyon rövid időre. Ami azonban nem kerül rá a dobozra, hogy ezért a röpke időért komoly árat kell fizetnünk egészségünk rovására. Alkohollal keverve például akár mérgezés is felléphet.