A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Életmód - Hírek, újdonságok


 
Egyre többen szinte több időt töltenek munkahelyükön, irodájukban, mint otthon.

 
Mára már teljesen természetes, hogy akár tinédzser lányok ujjait is műkörmök díszítik, ezen nem is kell csodálkoznunk, hiszen egy magára valamit adó nő figyel a részletekre is.

 
Napjainkban szinte minden ember fogyókúrázott már legalább egyszer életében. Miért legalább egyszer? Általában a fogyókúra nem jár végleges eredménnyel, ez köszönhető az úgynevezett jojó-effektusnak.

 
A köztudatban a nemesebb illatkreációkat parfümnek nevezzük, pedig a parfüm az alapkoncentráció. Ezt az alapot alkohollal elegyítik, majd desztillált vízzel oldják fel, így kapjuk a többi illatszert. Erre érdemes odafigyelni, hiszen éppen emiatt a hígítás miatt...

 
avagy 5 egyszerű lépés az elégedettségért

Először is leszögezhetjük, hogy a bútorvásárlás jelentős anyagi befektetés manapság, ezért nem árt tisztában lennünk néhány apró, de annál hasznosabb teendővel mielőtt végleg elszánnánk magunkat egy-egy bútordarab megvásárlására.


 
Bemutatjuk a hazai és külföldi sípályákat és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat, látnivalókat.

 
Az aura a fizikai testet körülvevő fénylő testet csakrának nevezzük. Az aura rendszere hét rétegre tagololódik, amelyek a csakrák. Az egészséges ember képes összehangolni a csakrái és az aurarétegek energiáit. Amikor a csakrák nyitottak és az óramutató járásával megegyező irányba forognak, akkor képesek normálisan működni. A csakrák a testhez a különböző mirigyeken és idegdúcokon keresztül kapcsolódnak. Az ókori távol keleti orvostudomány szerint 3 legfőbb , 4 fő, és 300-nál is több kisebb csakra található az emberi testben.

 
Manapság elég rossz párkapcsolatok léteznek, pedig minden ember boldog párkapcsolatról és családról álmodik. A kezdetekben még boldog kapcsolatban élők később érzelmi hullámvölgyekbe kerülhetnek és inkább elválnak, mintsem erőfeszítéseket téve helyrehoznák kapcsolatukat. Persze nem minden kapcsolatot lehet helyreállítani, vannak olyan esetek, amikor már eleve nem összeillő felek kerültek kapcsolatba. A helyes önismeret segít abban, hogy már a megismerkedés után jó párkapcsolatot tudjunk kialakítani. Ha magunkkal már tisztában vagyunk, akkor tudjuk mit várhatunk el a másik féltől is.

 
A történet kb. 5.000 évvel ezelőtt egy Kínai uralkodó véletlenül tea leveleket ejtett egy pohár forró vízbe. Ettől kezdve fogyasztása a társadalmi élet minden részét érintve gyorsan elterjedt a kínai kultúrában, majd művészetté emelte a japánok által megalkotott teaszertartás. Az amerikai kultúrában és szokásokban a gyarmati idők óta játszik fontos szerepet. A Függetlenségi háború egy fontos előzménye az angol tea-adók ellen tiltakozó híres bostoni teadélután. Filteres kiszerelésben először egy bostoni kereskedő készített, míg a jeges tea a St. Louis-i Világkiállításon született meg.

 
Vége a nyárnak újra jönnek a stresszes időszakok. Kezdődik az év végi nagy hajtás a munkahelyeken, a gyerekek is az iskolából csak a rossz híreket hozzák. Ráadásul egyre rövidebbek lesznek a nappalok.