A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

2015 nyári trend színek


Újdonság az akvamarin

Az idei nyári szezonban az akvamarin színe is megjelenik, mely a világoskék és a víz kéksége közötti átmenetet teszi látványossá. Így ehhez társul, hogy hasonlóan a víz sodrásához a könnyed, lenge ruhadarabokon jelenik meg leginkább. A nyugalmat sugárzó színének köszönhetően már önmagában is kellemes viseletet jelent majd a nyári forróságban.

Klasszikus kék

A klasszikus kék szín is, mint alapszín megjelenik a különböző ruhadarabokon, amely a következő évben is folytatja majd előretörését a divatban. A kéket az élénk, vibráló tónusoktól az egészen mélyig megtalálhatjuk majd a ruhadarabokon.

Zöld

A frissességet leginkább jellemző zöld szín az idén a scuba különleges zöldes árnyalatában lesz majd jellemző.

Általában selyemfényű ruhákon vagy egészen áttetsző darabokon találhatjuk majd meg.

Földszínek

A föld színei a nyáron a mandulától egészen a vaníliás sárga árnyalatokig jelennek meg. Az aranyos csillogás és fémes hatású szegélyekkel a mandula színek még erőteljesebbnek mutatkoznak majd.

Narancs és piros

A piros ruhadarabokat kissé visszafogottabbá teszik a föld és fehér színekkel kombinált szegélyek, gombok, rátétek. A piros rendkívül széles színskálájában az idén a narancsos beütést is felfedezhetjük. Így az eper és a mandarin színei sem hiányozhatnak a legújabb kollekciókból.