A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Mindent a 3D szempilláról


A 3D szempillák a nők körében hódítanak. Mindez érthető, hiszen ahhoz, hogy megélhessük a nőiességünket szükségszerű némi kényeztetés. Ebben vannak segítségünkre a kozmetikai szakemberek, akik szempilladizájnerként néhány óra alatt élettel teli és ragyogó tekintetet varázsolnak nekünk, mindezt úgy, hogy a lehető legtermészetesebb legyen a hatás.

Mi is az a 3D műszempilla?

A 3D műszempilla egy olyan 21. századi, innovatív megoldás, amely teljesen fájdalommentes eljárás során dúsítja a szempilláinkat. Ráadásul a már régről ismert tincses és soros pillákkal ellentétben tökéletesen illeszkedik saját szempilláinkhoz, ebből kifolyólag teljesen természetes hatást kelt. A szempillák egyesével, vagyis szálanként kerülnek fel a pillákra. Fontos tudni, hogy a felhelyezés során lehetőség van a dúsításra is, ennek köszönhetően pedig szemeink igézőbbek, jóval hangsúlyosabbak lesznek.

A hosszabbítás folyamata

Fontos, hogy a felhelyezést mindenképpen előzze meg egy konzultáció, amikor is a vendég és a szempilladizájner átbeszéli, hogy pontosak mik is az elképzelései a kuncsaftnak. Ilyenkor a dizájner tanácsokkal látja el kliensét a tekintetben, hogy milyen pillákat is érdemes felhelyezni. Ezt követően lényeges, hogy a szemet illetve a szemkörnyéket alaposan megtisztítsuk majd egy-egy nyugtató párnácskát helyezzünk a szemre. Ezután a pillákat egyesével ragasztjuk fel az eljáráshoz kifejlesztett speciális ragasztóval. A szakember a műpillákat a saját szempilláinkhoz igazítja, ezzel érve el a legtermészetesebb hatást. Egy szemnél többféle hosszúságú pilla kerülhet felhelyezésre, ennek köszönhetően pedig a 3D pillák egybeolvadnak saját szempilláinkkal, így is elkerülve a művi hatást. A pillák felhelyezéséhez használt ragasztó bőrrel nem érintkezik, így az allergiás reakciók kockázata is minimalizálódik. A felhelyezés folyamata a pillák sűrűségétől függően körülbelül egy-két óra. Ez idő alatt a vendég kényelmesen, csukott szemmel pihen a kezelőágyon, várva a csodálatos végeredményt.

Mennyire tartós?

A 3D műszempilla különleges felviteli eljárásának köszönhetően rendkívül tartós viseletnek bizonyult. A szakemberek 2-3 hetente ajánlják az újratöltést. Ilyenkor a kihullott pillákat – a dússág megőrzésének érdekében – szakszerű eljárás keretein belül pótolják.

Az utóápolás

A szempillák felhelyezése után fontos, hogy betartsunk néhány íratlan szabályt. Az eljárást követő 24 órában ügyeljünk arra, hogy ne érje víz a szemünket, emellett pedig nem ajánlatos a gőzfürdő vagy szauna használata sem. A pillákat semmiképp ne húzzuk vagy dörzsöljük, illetve kerüljük az olajbázisú lemosókat is, ugyanis azok könnyen leoldhatják a pillákat.