A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Autóriasztó - Hogyan válasszunk szolgáltatót


  • Kifejezetten előnyös, ha az általunk kiválasztott szolgáltató a saját fejlesztésű és gyártású hardvereit, szoftvereit kínálja, így igény esetén új funkciók, speciális kérések teljesítése nem okoz gondot. Ezáltal maximálisan személyre szabható a szolgáltatás és minden igényt ki tud elégíteni.
  • Szintén fontos szempont, hogy rendelkezik-e országos képviselettel, szervizhálózattal.
  • Egy ilyen jellegű szolgáltatásnál létfontosságú a megbízhat, állandó kapcsolat, hogy ne legyenek üzemzavarok, leállások, leszakadások. A kapcsolat stabilitás ideális esetben 100%-os, de ha egy szolgáltató saját bevallása szerint is ez 98% már nem érdemes velük foglalkozni.
  • Végül, de nem utolsó sorban nem mindegy a szolgáltatás ára sem. Egy megbízható, régóta a piacon tevékenykedő cég ára még céges ügyfelek esetében sem feltétlenül haladja meg a 10.000,- Ft/jármű/hó díjat alapesetben (természetesen speciális szolgáltatások igénye esetén az árak annak függvényében változnak). Magánszemélyek esetében minimális készenléti díjat - 1000-2000,- Ft/jármű/hó – számolnak fel, az esetleges kiszállásokat pedig külön számlázzák.


Milyen szolgáltatásokat kapunk?


A távfelügyeletet kínáló cégek alapszolgáltatásai szinte megegyeznek, azonban meg kell jegyeznünk, hogy a versenyhelyzet miatt egyes cégek alapszolgáltatásai szélesebb körű.

Diszpécserszolgálat


0-24 órás szolgáltatás az év minden napján. A gépkocsiból érkező riasztás ide fut be. Ők azonnal értesítést küldenek a tulajdonosnak, vagy a tulajdonos által megadott személyeknek SMS formájában. Ezzel egy időben a hatóságokat is értesítik, általában ez határainkon túlra, akár egész Európára is kiterjedhet.