A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Farmernadrágok olcsón tavaszra


Olcsó farmernadrágok tavaszra


A farmernadrág az egyik olyan ruhadarab, amely bármely évszakban divatos öltözéked lesz, s így van ez idén tavasszal és nyáron is. A 2011-ben divatos farmer nadrágok az elegáns és hétköznapi viseletben is megállják a helyüket. Legyen az a tavalyról előkapott csőszáru, vagy az idén igen népszerű mintás, vagy extra bő száru, nadrágszoknya szerű farmerek. A lényeg, hogy mindenképpen testalkatunkhoz és egyéniségünkhöz illő farmer nadrágot válasszunk magunknak.

Milyen illik hozzám?


Rövid lábakhoz


A sötétebb színű és a normál derékmagasságú farmernadrágok optikailag megnyújtják a lábakat. A rövid lábakhoz válasszunk egyszínű és teljesen hosszú szárú farmert, valamint viseljünk hozzá egy magas sarkú cipőt! Kerüljük a keresztbe mintázott anyagokat!

Teltebb hátsóhoz


A csípőfarmer igazán nekik ajánlott, hiszen optikailag kisebbíti a hátsót. Válasszunk zseb nélküli, vagy kevésbé feltűnő hátsó zsebekkel ellátott darabokat, valamint olyat, amelyik lent szélesebb szabásokkal rendelkezik.

Teltebb idomokhoz


Magasabb derék és egyenes, esetleg enyhén szélesedő, sötét színű farmernadrágok közül válogassunk. Kerüljük a díszeket és a nagy hátsó zsebeket!