A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Horoszkóp: Rák csillagjegy (06.22-07.22)


Rák csillagjegy (06.22-07.22)

Az állatöv negyedik jele

Alapeleme: Víz
Minősége: kardinális
Uralkodó bolygója: Hold
Színe: fehér, tengerzöld, esetleg kék
Ásványai: mész, szelenit, smaragd és minden opálos kő
Féme: ezüst
Növényei: uborka, tökfélék, vízinövények, mogyoró
Állatai: kutya, íbisz, rák, halak
Száma: 5
Országai: Hollandia, Skócia, Kelet- és Dél-Ázsia, Újzéland, India


A Rák nagyon érzelmes, érzékeny vízjel, melyet a Hold irányít éppen ezért nagyon szeszélyes: egyik pillanatban törődő, a másikban sértődős. Az érzelmi biztonság a Rák számára rendkívül fontos, néha ez a szüleihez vagy a múlthoz való feltétlen ragaszkodáshoz vezet. Habár az emberek először nagyon kedvesnek tartják, magába zárkózó természete miatt neheze lehet jól megismerni. A külvilágot nem tartja biztonságos helynek s míg nem érzi magát biztonságban titokzatosnak tűnhet. Az otthona a világ elöli fontos menedékhely, egy olyan hely ahol családjának és legközelebbi barátjának élhet. A Rákok közismert felhalmozók és gyűjtők, szentimentális értéket tulajdonítanak a rendetlenségnek.

Megbízhatósága több területen is értékesnek mutatkozik. Sok Rák a háztartásban dolgozik hisz így gondját viselheti másoknak. Zárkózott természete miatt képes elszigetelődni a versenyhelyzetektől. Fontosnak tartják a pénzt és otthonosan mozognak pénzügyek területén. Mindazonáltal nem érzi magát boldognak munkahelyén, csak amennyiben megbecsülik és biztonságra lel. Ezért, ha lehet, szívesen dolgozik barátaival. A Rákok gyakran kerülnek olyan pozícióba, ami lehetővé teszi számukra, hogy szeretteiket alkalmazzák. Családi vállalkozások szintén vonzóak számára.

A kapcsolatokban egyfajta gondnokként viselkedik. Ha azonban nem szeretik viszont őszintén, visszakozik és úgy tesz mintha nem jutna elég szeretet mindenkinek. Egy boldogtalanul ragaszkodó Rák önzővé válhat, tehát olyan partnerre van szüksége, aki mindenben megfelel elvárásainak. Míg sok csillagjegy olyan romantikus partnerre vár, aki képes egyensúlyt képezni az életében, addig Rák akkor cselekszik jól, ha olyan embert választ, aki magához hasonló. Nem feltétlenül Rákot, hanem olyan embert, aki értékeli a magánéletét és az otthont, aki egy egybeforrasztó kapcsolatról álmodik. Az ilyen ember mellett bízvást kitarthat.
Az ahogyan részt vesz a kapcsolatokban nagyban kötődik

gyerekkorához. Amennyiben egy biztos, boldog gyermekkora volt akkor későbbiekben olyan munkát, barátokat és szeretőt választ, akik megadják azt a szeretetet, amit megérdemel. Ha a gyerekkor zűrös volt és ha főleg az anyuka, valamilyen oknál fogva nem állt rendelkezésére, akkor hajlamossá válik olyan döntések meghozatalára, melyek zavaros illetve drogfüggő szituációhoz vezetnek. Például, hirtelen olyan házasságban találhatja magát, ahol partnere drogfüggő vagy például olyan munkahelyen, ahol csak azért vállal magára rengeteget, hogy mások kedvére tegyen. Kihasználtnak és kimerültnek érzi magát, mert összetéveszti a szerelmet a szükséggel?

A pozitív önbecsülés megalapozása érdekében, rendkívül fontos, hogy őszintén szembenézzen múltjával és megvizsgálja, hogy az miként hatott ki jelenére. Jó ha mindig észben tartja, hogy értékes.

Figyelem:
Az itt olvasható jellemzések persze nem mindenkire vonatkozik, Így kérünk téged ne általánosítsd partneredet. Lehet, hogy pont Ő az IGAZI.