A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

A legkínosabb randi helyszínek I.


Az első randi fontos jelentőséggel bír, minden szempontból. Nagyon sok mindent leszűrhetünk pusztán már abból is, hova hív minket a pasi az első alkalommal. Összegyűjtöttük azokat a helyszíneket, amelyek  szerintünk nem igazán tűnnek jó választásnak.

Mozi

  • Nagyon nem jó ötlet első alkalommal beülni egy moziba. Igaz ez abban az esetben is, ha mindkettőnket érdeklő filmről van szó. Az első randinak a megismerésről, beszélgetésről, egymás feltérképezéséről kell(ene) szólnia, mindez egy moziban kivitelezhetetlen.
  • Két órán keresztül csendben bámuljuk a mozivásznat, miközben kínosan feszengünk egymás mellett. Azt sem tudjuk szinte, hogy ki ül mellettünk, még teljesen idegen a másik. A helyzet talán azzal menthető, ha mozi után beülünk egy kávézóba beszélgetni, de jobb, ha inkább kihagyjuk a filmezést az első randin.

Pláza

  • Kiábrándító és ráadásul nagy fantáziátlanságra vall, ha a pasi egy plázába invitál minket. Már eleve az illúzió romboló, hogy üzletekből ki és be rohangálva vagy kirakatokat nézegetve, embereket kerülgetve próbálunk egymás szavaira figyelni. Lehetetlen vállalkozás. A plázák személytelen helyek, randira, ismerkedésre egyáltalán nem alkalmasak.
  • A helyzet tovább rontható azzal, ha a pasi lecövekel kedvenc boltjában, és órákig próbálgat, nézelődik. Ha ezek után még egy tipikusan kommersz gyorsétterembe is beülne, a lehető leggyorsabban lépjünk le valamilyen indokkal. Természetesen, ha mindez ínyünkre van, lehet, hogy a másik felünket találtuk meg:).

Kocsmázás

  • Szintén nem tartozik az ideális randi helyszínek közé a kocsma, még akkor sem, ha az nem a tipikus talponálló, hanem annak valamely belvárosi, elegánsabb nagytestvére. Hangos, füstös, és nagyjából az italozás áll a középpontban.
  • Természetesen belefér, ha az ember megiszik adott esetben egy pohár vörösbort, de a különböző kocsmák és pubok kínálják a lehetőséget a gyors lerészegedésre. Ne ilyen módon próbáljuk oldani a gátlásokat.
  • Ráadásul, ha ledöntünk több pohár alkoholt, vélhetően hiányos információink lesznek a randiról, és esetleg olyasmit mondunk vagy teszünk, amit józanul nem tennénk.

Bevetni a haverokat

  • Tovább rontja a helyzetet, ha a pasi a haverokat is elhívja, mintegy jó mókaként, hogy tuti legyen a hangulat. A barátok megismerése nem rossz gondolat, de nem az első randin van itt az ideje.
  • Garantáltan nem tudunk, és talán már nem is akarunk a másikra figyelni, elnyel minket a társaság. Szórakozásnak, poénnak jó, de nem érdemes komolyan venni a továbbiakat.
*** Ne maradj szingli válassz egy társkeresőt  

« Vissza a cikkekhez