A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Élesszük újra a szerelmet


Sajnos a legtöbb esetben elmondható, hogy egy idő után a megszokás diadalmaskodik a kezdeti lángoló szerelem felett. Ha úgy érezzük, hogy ellaposodott a számunkra fontos kapcsolat, élesszük újra a szerelmet. Lássuk, mit tehetünk. Dobjuk fel a hétköznapokat
  • Ha nem akarjuk, hogy a szürke hétköznapok maguk alá gyűrjenek, tegyük meg mi az első lépéseket. Lepjük meg olykor kedvesünket egy gyertyafényes vacsorával.
  • Vegyünk fel egy szexi ruhát, nyissunk ki egy üveg bort, és természetesen kedvenc ételével vagy egy igazi különlegességgel várjuk. Már a vacsora alatt elkezdhetjük a csábítást, flörtöljünk szerelmünkkel.
  • Javasoljunk egy közös zuhanyozást, biztosan nem fog nemet mondani… Soha ne tartogassuk a legszexibb fehérneműnket különleges alkalomra. Most van a különleges alkalom.
  Szervezzünk programokat
  • Egy idő után megviseli a kapcsolatot, ha szinte állandóan otthon vagyunk. Persze nem kell minden hónapban wellness hétvégét szervezni szerelmünk felpezsdítéséért. Természetesen nagyon jók ezek a 2-3 napos romantikus kikapcsolódások, de már azzal is rengeteget tettünk a kapcsolatért, ha rendszeresen kimozdulunk otthonról.
  • Szinte teljesen mindegy, milyen programot találunk ki, a lényeg azon van, hogy ne otthon üljünk. Arra azért figyeljünk, hogy olyan helyre menjünk, ami mindkettőnknek egyformán kedvére való. Ne feledjük, a társasági élet szintén nagyon jót tesz a kapcsolatnak!
  Legyünk figyelmesek
  • Hajlamosak vagyunk elfelejtkezni arról, hogy a kis dolgok számítanak igazán. Lepjük meg kedvesünket olykor apró ajándékkal, mint szerelmünk kezdetén. Lehet ez bármi, a lényeg azon van, hogy érezze, gondoltunk rá. Csempésszünk a zsebébe egy kedves üzenetet vagy egy kis szerelmes verset.
  • Legyünk figyelmesek vele minden másban is. Vegyük észre, ha szomorú, fáradt vagy ideges, üljünk le mellé, beszélgessünk vele, ne hagyjuk magára a gondjaival. Ne sajnáljuk a bókokat sem, tudassuk vele és mutassuk is ki, hogy még mindig vonzónak találjuk.
  Óvatosan a féltékenységgel
  • Nagyanyáink régi trükkje, hogy egy szerelmet úgy lehet a legjobban feléleszteni, ha féltékennyé tesszük a kedvesünket. Ha óvatosan adagoljuk, valóban sikert érhetünk el vele, ám nagyon könnyen a visszájára fordulhat és elmérgesedhet a viszony.
  • Hogy pontosan meddig mehetünk el, ez pasifüggő. Ha olyan típus, aki már attól kiborul, ha csak ránk néz valaki, akkor inkább ne erőltessük ez a praktikát. Ha nem feltétlenül heves vérmérsékletű a kedves, trükközhetünk egy keveset. De ne feledjük, ez csak játék!
*** Ne várj a csodákra, keress fel egy társkeresőt, ajánljuk az online társkeresőt!

« Vissza a cikkekhez