A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

A legkínosabb randi helyszínek II.


Előző írásunkban bemutattunk olyan helyszíneket, amelyek nem kimondottan alkalmasak az első randevúra. A felsorolásnak azonban még korán sincs vége.

Múzeum, kiállítás

  • Nem tűnik jó választásnak egy kiállítás megtekintése sem, mint első randis helyszín. Természetesen, ha valamely képzőművészeti kurzuson ismerkedtünk össze, akkor más a helyzet.
  • Alapon viszont gondoljunk bele: lassan, csendben sétálgatunk, megcsodálva egy-egy műalkotást, ki-ki hozzáfűz valami gondolatot, ami mindenről szól, csak nem kettőnkről. Nagyon nem alkalmas egy múzeumi séta arra, hogy feltérképezzük a másikat illetve magunkról meséljünk.
  • Ezt a programot halasszuk máskorra, és inkább sétáljunk a belvárosban vagy egy romantikus helyen és üljünk be egy hangulatos kávézóba beszélgetni.

Uszoda

  • Kétszeresen is mellé lehet lőni, ha az uszodát jelöli meg a pasi találkahelynek. Egyrészről nyilván zavarban vagyunk, és nem valószínű, hogy első alkalommal fürdőruhában szeretnénk mutogatni magunkat. Ráadásul mire számíthatunk?
  • Rójuk csendben a hosszokat, néha lihegve megpihenünk és egymásra mosolygunk? A közös szaunázás sem túl felemelő. Izzadunk sok más társunkkal a gőzben, és nem valószínű, hogy alkalmas közeg arra, hogy magunkról meséljünk vagy a partnert kérdezgessük.
  • Közös lazításnak mindenképp tökéletes, de mint randi helyszín, nagyon felejtős.

Közös program a szülőkkel

  • Akad, igenis akad, aki már az első alkalommal ebédre invitál a szülői házba. Nem biztos, hogy ez jó jel, még ha látszatra annak is tűnik. Sokkal inkább azt sugallja az olyan első randi, amelybe a szülők is bevonódnak, hogy a pasi még nem tudott vagy akart leválni róluk, és az ő véleményük a döntő.
  • Tehát gyakorlatilag egyfajta pofavizitre kell készülnünk, amennyiben rászánjuk magunkat és beadjuk a derekunkat. Természetesen elsülhet akár jól is a program, és könnyen elképzelhető, hogy pusztán a családi tradíciónak tesz eleget a pasi.
  • Arra mindenképp jó lehet, hogy átlátjuk, honnan jött jelenlegi választottunk, milyen a háttere –amennyiben ez fontos-, mit hozott magával. Azt mindenképp fel tudjuk térképezni, hogy anyámasszony katonájával vagy egyszerűen csak udvarias pasival van dolgunk. Egyáltalán nem mindegy.
*** Ne legyél szingli keress egy online társkeresőt  

« Vissza a cikkekhez