A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Szexproblémák a pasik fő gátlásai


Akármilyen furcsa, a pasik ugyanúgy küzdenek a gátlásokkal, mint a nők. Természetesen mindenkinek más okoz gondot. Nézzük, mik a legjellemzőbb problémák.

Súlyfelesleg

  • Ahogy a nőket többségét zavarja, ha itt-ott egy kis felesleg van rajtuk, úgy a pasik is rendkívül hiúak, és bizony komoly komplexus is kialakulhat ebből adódóan. Bizonyos kor felett –különösen aktív edzés hiányában- természetes, hogy a teremtés koronái egy kis pocakot növesztenek, ill. már nem olyan szoborszerű a testük, mint húszévesen.
  • Előfordulhat, hogy a nő pont a mackós alkatot kedveli, de a többség nem találja vonzónak a csüngő hasat. A sértegetés, gúnyolódás helyett menjünk el párunkkal közösen kocogni, biciklizni, vagy keressünk a közelünkben egy klassz edzőtermet. A közös program illetve a rendszeres edzés meghozza a várt eredményt.

Pénisz mérete

  • Sarkalatos pont minden férfi életében, akár beszél róla, akár nem. A fiúknál már egész kicsiként is meghatározó szerepet tölt be, már ekkor nézegetik egymást, hasonlítgatnak. Később, a felnőtt kor küszöbén szinte kivétel nélkül mindenki elégedetlen valamilyen formában a nemi szervével.
  • Általában méretileg nincsenek megelégedve, de sokszor a formája, alakja sem tölti el megelégedéssel tulajdonosát. Mindenkit megnyugtatunk: nincs két egyforma pénisz, ezáltal tökéletes sincsen. Nem a mérete, hossza a meghatározó –erre a későbbiek folyamán mindenki rá fog döbbenni-, hanem a technika, ahogy használja azt.

Korai ejakuláció

  • Sok pasit bosszant, ha gyorsabban jut el a csúcsra, semmint azt szeretné vagy szeretnék. Ezt a nők akár bóknak is vehetnék, de hosszú távon nem igazán nyerő a mindig pár perc alatt lezavart intim együttlét. Egyetlen megoldás, ha ráduplázunk.
  • Természetesen bevethetjük azt is, hogy előjáték közben más módon elégítjük ki a pasit, majd újult erővel kezdjük előről, csak másodjára engedve az aktust. Az összeszokott pároknál, rendszeres nem életet élve ez ritkábban fordul elő. Sokkal inkább az újdonság hozza magával a fent említett „problémát”.

„Működésképtelenség”

  • A legrutinosabb lepedő akrobatával is előfordul, hogy bizony olykor nem igazán moccan a dolog. A férfi nem szervnek van egy sajátos tulajdonsága: teljesen önálló életet él, és független az akarattól. Míg a nők akár az orgazmust is képesek szimulálni, addig a pasik, ha nem kerülnek kellő izgalmi állapotba, elkezdeni sem tudják az aktust.
  • A részleges passzivitás leggyakoribb oka a stressz, a fáradtság, a felgyülemlett gondok-problémák, amelyek tökéletesen képesek leszívni minden energiát. Ha úgy látjuk, leterhelt a partner, mindenképp beszéljünk vele a problémákról, és keressünk közösen megoldást.
*** Keress online vagy fényképes társkeresőt  

« Vissza a cikkekhez