A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Találj rá Te is! Randizási tippek, tanácsok


Napjaink férfiai az intelligens nőket kedvelik. Ráadásul bármilyen fontos az intelligencia a pasiknak, ugyanakkor kedves és szexis nőt is akarnak! Szóval, szeretnéd tudni, hogyan csábíthatsz el egy férfit, hogy fülig beléd zúgjon? Nos, a hódítás egy igazi művészet, elcsavarni egy pasi fejét, még akkor is, ha ő elsőre ezt nem is akarja. A csábítás izgalma sokkal inkább a „vadászatban” rejlik, mint magában a hódításban.

Írásunkkal próbálunk segíteni nem csak a "rejtett kapcsoló" megtalálásában, amely bekapcsolja a srácokat, de kapsz néhány ötletet, hogyan tudod megnyerni a kiválasztott férfit. Szóval olvass tovább, következik az 5 lépés, amivel Te is hódíthatsz.

1. Az önbizalom elengedhetetlen

Ez olyan dolgokat jelent, mint egy új frizura, új ruha, fogyás, vagy csak emlékeztesd magad nagyszerű tulajdonságaidra. Figyelj a testtartásodra, például a hátadat egyenesen és a vállaidat kissé hátrafelé tartsd, kiemelve így a mellkasodat. Tégy meg mindent, ami a növeli önbizalmad. El kell érned, hogy a kiválasztott férfi kedveljen téged, mielőtt még egy lépést is tennél. Egy pasi számára pedig semmi sem vonzóbb, mint egy magabiztos, kiegyensúlyozott és boldog nő.

2. Flörtölj szavak nélkül

Kezdetben vess rá szinte véletlennek tűnő sejtelmes pillantásokat. Ezt követően közvetlen nézd a pasit. Abban a pillanatban, mikor visszanéz rád, azonnal süsd le a szemed, majd újból nézz fel – gyakran ismételve ezt a két mozzanatot -, közben eresz megy egy apró mosolygott is. Akár egy pici hangsúlyt is adhatsz bele, egy hosszabb ideig tartó lesütött pillával, hogy néhány pillanat múlva újra felnézz, ezúttal hosszabban, majd ismét néz lefelé. Meglásd, a pillantások beszédesebbek ezer szónál!

3. Küldj felé apró jeleket

Itt az ideje, hogy egy kis reményt csillantsunk fel, hogy a férfi érezze, van esélye nálad. Időről-időre mutasd felé az érdeklődésed kis jeleit, melyektől felbátorodva közeledni kezd feléd a pasi. Ilyen jelek például:

  • Mutass nyitottságot kezeiddel (a karba tett, vagy összekulcsolt kézfejek zárkózottságot sugallnak)
  • Játssz a hajad, vagy simogass egyéb tárgyakat (mondjuk a poharad vagy tányérod szélét). Túrj bele ujjaiddal a hajadba
  • Végy le néhány szöszt a felsőjéről (még ha nincs is rajta egy sem!)
  • Hébe-hóba fordul felé és egy picit hajolj előre (de ne legyél hozzá túl közel)
  • Időről-időre nedvesítsd be és harapdáld alsó ajkadat
4. Közeledj

Beszélj vele, és tudasd, hogy kedveled őt. A pasik éppúgy szeretik hallani, hogy valakinek tetszenek, mint a lányok. Ha vékony vagy közepes testalkatú, mondd neki, milyen erős. Ha esetleg nem olyan okos, mondd neki, hogy milyen okos (persze a megfelelő időben). Ne felejtsd el biztosítani arról sem, milyen jó érzés számodra, mikor hozzád ér. Végül, de nem utolsó sorban, egyszerűen csak hallgasd meg őt is.

5. Véletlenül érintsd meg a kezét

Mikor valami után nyúlsz, próbáld véletlenül megérinteni a kezét. Persze ez ne legyen túl nyilvánvaló. A beszélgetések során is érintsd meg futólag a kezét, mondjuk, mikor nyomatékot akarsz adni valaminek, vagy ha ő tett egy érdekes megjegyzést valamiről. A titok, hogy ezek a simítások játékosak legyenek. Ezek fokozzák a feszültséget és egyben egyfajta fizikai kapcsolat is köztetek. És ami még ennél is fontosabb, hogy tudat alatt kommunikálja, te nem „csak barátot” tátsz benne.

Nos, van egy utolsó összetevője a sikeres csábításnak. A férfi nem érezheti magát elcsábítva! Azt kell gondolnia, hogy ő csábított el téged, nem pedig fordítva. Add meg neki a győzelmet, hadd legyen ő a hős. Egyszerűen, a férfi. Ez biztonságérzetet ad számára. Szóval, miért nem használnád ki, ha közben te is megkapod, amit akartál!

Találkoztál már olyan nőkkel, akik látszólag „szerencsések a szerelemben”, és ha pasikról van szó minden olyan könnyen és erőlködés nélkül megy számukra? Hadd mondjam el neked... Ez nem varázslat. Nem kell hozzá gyönyörűnek vagy fiatalnak lenned sem. És még csak szerencsésnek sem.

Mit kell akkor tenned? Tanuld meg a hódítás titkait! Neked segített? Esetleg más a véleményed? Oszd meg velünk!

« Vissza a cikkekhez