A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Nők, akiket kerülnek a férfiak I.


Ha egy ideje azt vesszük észre, hogy a pasik nagy ívben elkerülnek vagy legalábbis semmi komoly szándékot nem mutatnak felénk, érdemes átgondolni, nem tartozunk-e valamely típusba az alábbiak közül. Még nem késő változtatni.

Tudálékos főokos

  • Mielőtt bárki felhorkanna, gyorsan leszögezzük, hogy nem arról beszélünk, amikor a nő intelligens, értelmes, önálló véleménye van és hangot is tud vagy mer adni annak minden körülmények között. Ez a típus teljesen rendben van pasi szemmel nézve (is).
  • A gondok akkor kezdődnek, amikor a nő egyáltalán nem ismerve a mértéket mindig mindenbe beleszól, okosabb akar lenni ott és akkor is, amikor tudvalevően nem lehet igaza.
  • Pusztán az élvezet kedvéért, hogy saját hangját hallassa, be nem áll a szája, szóhoz sem hagyja jutni partnerét. A végsőkig ragaszkodik ahhoz, hogy övé legyen a döntő szó. Ha magunkra ismerünk, máris megtettük az első lépést ahhoz, hogy ezen változtatni tudjunk.

Az érdek nő

  • Ez a típus szintén tiltólistás a férfiak szemében. A haszonleső nő semmi másra nem utazik, mint a pénzre, és hogy saját önös érdekeit kiszolgálja a férfi. Mindig mindent elvár anélkül, hogy ő maga bármilyen módon viszonozná azt.
  • Az érdek nőt egy darabig esetleg használják a férfiak- már aki lépést tud tartani az egyre nagyobb igényekkel-, de komoly célok soha nem vezérlik, és adandó alkalommal lecserélik, mint egy megunt tárgyat.
  • Ha a nő csak kér és követel, önzésének és kapzsiságának határa nincsen, úgy nincs miért csodálkozni azon, hogy a pasi is abszolút érzelem mentesen, személytelenül viseltetik az ilyen nő felé.

Az állandóan siránkozó

  • Ennek a típusú nőnek soha semmi nem elég jó, mindenben a hibát keresi. Szinte semminek nem tud örülni, vagy ha mégis, szinte pillanatok alatt elszáll a jókedve, és újra csak a negatívumot látja mindenben.
  • Ha valami rossz vagy szomorú hírt hall, napokig ecseteli, rágódik rajta, szinte képtelen tovább lépni egészen addig, amíg valami újabb történet nem vonja el a figyelmét. Szinte kiélezve keresi azokat a helyzeteket, amiken sírdogálni, panaszkodni lehet egy jót.
  • Elvárja, hogy a körülötte levők osztozzanak világfájdalmában vagy legalábbis egy emberként próbálják vigasztalni többnyire valótlan sérelmeit.
  • Ez a negatív hozzáállás nem csak a leendő partnert, de sokszor még a barátokat is elriaszthatja. Sürgősen változtassunk, ha úgy érezzük, ebbe a nőtípusba tartozunk.
*** Iii a nyár, randizz, keress online vagy fényképes társkeresőt  

« Vissza a cikkekhez