A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Karrier - Hírek, újdonságok


 

A képesítésen alul vállalt munka nem ciki. Lássuk, milyen érvek szólnak mellette.


 

Utálod a munkád? Nem találod a helyed a munkahelyi környezetben? Íme, néhány hasznos tanács melyek segítségével garantáltan megtalálod a megoldást a problémádra.


 

Napjainkban egyre gyakrabban hallunk a személyes brand kialakításáról, valamint hogy a tudás és a szakértelem már önmagában kevés lehet az áhított állás elnyeréséhez. Nézd meg milyen apró, mégis fontos összetevői vannak a sikeres énmárka kialakításának!


 

Sokan érezzük úgy, hogy a kötött irodai munkavégzés csak korlátoz bennünket, egyszerűen képtelenek vagyunk hatékonyan működni egy olyan állás keretein belül, ahol a fő jellemző a rugalmatlanság. Persze vannak kivételek is, akik szeretik, ha a napi megszokott rutinjukban nem csúszik hiba, azonban akik szabadabb életfelfogással rendelkeznek, gyakrabban erősítik, a vállalkozóz táborát és dolgoznak kötetlen munkaidőben, otthonról. Cikkünkből most megtudhatod, melyek azok a pozíciók, melyek akár otthonról, a kanapéról is könnyedén kivitelezhetők.


 

Mikor állást keresünk, gyakran beleesünk abba a hibába, hogy mindenféle változtatás nélkül küldözgetjük szét önéletrajzunkat, abban a hitben és reményben, hogy végre rátalálunk álmaink állására. Pedig az álláskeresés egyik elengedhetetlen alappillére amellett, hogy tisztában vagyunk kvalitásainkkal, hogy minden állásra konkrét bemutatkozást készítünk, és ha kell, módosítjuk önéletrajzunkat az adott cég elvárásainak megfelelően.


 

Bár az irodai környezet tökéletes helyszínnek látszik arra, hogy új kapcsolatokat építs, esetleg barátságokat alakíts ki, a helyzet, az, hogy mint minden munkahelyen, az irodában is adódhatnak kellemetlen helyzetek.


 
A munkakeresés első lépése, hogy írjuk meg az önéletrajzunkat. A munkaadók felé ez adja az első benyomást. Az önéletrajzunk megírása az első lépésünk annak, hogy bárhová beadhassuk pályázatunkat. Önéletrajzunknak számos fontos tényezői vannak úgy, mint egy igazolványkép, az iskolai

 
Magyarország 100 leggazdagabb emberének becsült vagyona a 4,3 Mrd Ft-tól a 150 Mrd Ft-ig terjed. A három leggazdagabb embernek a vagyona éri el a 100 Mrd Ft-ot, vagy haladja meg azt. Köztük szerepel elsőként Demján Sándor, Csányi Sándor, s Várszegi Gábor. A 4. és 6. leggazdagabb magyar 80-68 Mrd Ft-ig terjedő vagyonnal rendelkezik.