A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

4 tipikus jel, hogy kihasználnak


Egy kapcsolat kezdete tele van ígéretekkel. Lubickolunk a szerelemben, a boldog együttlétekben. Előfordul azonban, hogy csak mi látjuk rózsaszínben a világot, partnerünk bizony csúnyán kihasznál.

Nem mutat be a szüleinek

  • Minden kapcsolatban jelentős mérföldkő a szülőkkel való találkozás, megismerkedés. Intő jel lehet, ha már jó pár hét eltelt az első randi óta, és még mindig nem ismerünk senkit kedvesünk családjából.
  • Természetesen elképzelhető, hogy partnerünk nem ápol jó viszonyt a szüleivel, de amennyiben erről van szó, annak már az első –úgymond bevezető, ismerkedő- szakaszban ki kell derülnie.
  • Levonhatjuk a kellő konzekvenciát abból is, ha nem nyitott a mi családunkra, elzárkózik szeretteink megismerésétől. Ha ezt tapasztaljuk, akkor nyilvánvalóan nem vesz minket komolyan a partner, és nem tervez velünk hosszú távra.

Nem avat be a dolgaiba

  • Elképzelhető, hogy egy zárkózott pasiba botlottunk bele, de egy bizonyos idő eltelte után egy kapcsolat csak akkor működőképes és tud fennmaradni hosszú távon, ha kölcsönösen beavatjuk egymást a magánéleti dolgainkba.
  • Azaz megosztjuk egymással gondjainkat-bajainkat és örömteli pillanatainkat egyaránt. Sőt, bizonyos távon túl helyet kell, hogy kapjon a közös tervezgetés is. Ugyanakkor az is lényeges, hogy kedvesünk eddigi életét is feltérképezzük valamennyire, és ő is kíváncsi legyen a mi privát szféránkra.
  • Ha mindez nem teljesül, szinte biztos, hogy ez a kapcsolat nem hosszú távra termett.

Elfut a problémák elől

  • Érdemes tovább állni akkor is, ha azt vesszük észre, hogy igazából csak akkor van velünk, mellettünk, ha minden rendben van és kerek körülöttünk a világ. Azonban ha bármilyen probléma vagy gond üti fel a fejét, és szükség lenne a segítségére, bármilyen formában, hirtelen eltűnik, szinte elérhetetlen.
  • Az ilyen partnert nem szabad komolyan venni, és a lehető leghamarabb igyekezzünk megszabadulni tőle. Link vagy/és túl gyerekes még egy komoly kapcsolathoz.

Hanyagol és nem tervez velünk

  • Már arra is érdemes odafigyelni, ha többször van együtt a barátaival, mint amennyit velünk. Rossz ómen, ha nem is ismerjük a barátait. Akárcsak a szülők bemutatása, a barátokkal való megismerkedés is mérföldköve egy kapcsolatnak.
  • Ha ráadásul azt tapasztaljuk, hogy maximum pár hétre hajlandó tervezni, ugyanakkor kitér a hosszabb távú közös tervek alól, nagy valószínűséggel csak átmeneti vendégnek tekint minket. Vessünk véget a kapcsolatnak.
*** Keress online vagy fényképes társkeresőt  

« Vissza a cikkekhez