A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Az internetes társkeresés szabályai-a bemutatkozás I.


Nagyon nem mindegy, hogyan próbáljuk úgymond eladni magunkat a társkereső oldalon. Ki szeretnénk tűnni a tömegből, ehhez azonban eredetinek kell lenni. A bemutatkozás döntő jelentőségű.

Hívjuk fel a figyelmet magunkra

  • Ha azt szeretnénk, hogy többek figyelmét felkeltsük, és ne zúzzon be minket a tömeg, bizony kicsit kreatívnak kell lennünk. Minél eredetibbek vagyunk, annál többen fognak ránk figyelni. 
  • Válasszunk egy frappáns mottót, amiről úgy érezzük, hogy illik a személyiségünkhöz. Nagyon fontos, hogy kellő humorérzékkel álljunk az egészhez.
  • A sablonos, iskolás jellegű bemutatkozás hiába őszinte, ám mégis valahogy unalmas. Emeljünk ki vicces mondatokat, ami felkelti a másik nem figyelmét.

A jó humor mindent visz

  • Ha elővesszük a vicces énünket, sokkal frappánsabb lesz a bemutatkozásunk. Először is ki fogunk tűnni a jellegtelenebb, sablonosabb társkeresők közül, hiszen a legtöbben kínosan igyekeznek a legjobb színben feltüntetni magukat, és szinte csak erre figyelnek.
  • Másrészről, ha mosolyt tudunk csalni az arcokra, máris érdekesek vagyunk, egészen biztosan többen fognak érdeklődni irántunk. Nem kell azonban túlzásba vinni a sziporkázást, erre azért ügyeljünk.

Csak őszintén

  • Természetesen nem kell kiteregetni mindent, de amit leírunk, az feleljen meg a valóságnak. Gyakorlottabb társkeresők könnyen átlátnak a szitán, ha túl sokat színezünk, illetve a valótlanság a későbbiekben úgyis kiderül.
  • Ha őszintén társra vágyunk, akkor érdemes az igazság ösvényén haladni, hiszen csak saját magunkat és személyiségünket vállalva fogunk tudni másokat is elfogadni. Ha másokat próbálunk becsapni, igazából saját magunkat vezetjük félre.

Erények és hibák taglalása

  • Ember nincs hibák nélkül. Természetesen senki nem azt várja el, hogy úgymond kisiskolás módjára szedjük pontokba a rossz tulajdonságainkat(bár ironikusan leírva –ha eleve jó humorral vagyunk megáldva- akár poénból bevethetjük ezt a variációt is).
  • Önmagunk ostorozását végleg felejtsük el. A legjobb, ha egy-két valóban negatív tulajdánságot kiemelünk és kellő iróniával kifigurázzuk. Az erényekkel is csínján bánjunk. Saját magunk fényezése, a rengeteg pozitívum felsorolása önbizalomhiányra, kompenzálásra és önértékelési problémákra utal. 
  • Említsünk meg pár kiemelkedően jó tulajdonságunkat, leginkább azokat, amelyeket valóban erénynek is tartunk. Ez jelzés értékű a leendő partner számára, hiszen vélhetően olyasvalakit keresünk, aki számára ugyanaz számít értéknek, ami nekünk.
*** Randizz, keress online társkeresőt  

« Vissza a cikkekhez