A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Hogyan használjuk az internetes társkeresőt eredményesen, avagy a sikeres pártalálás első lépései


Az internetes társkeresők használata esetén nagyon fontos, hogyan töltjük ki az adatlapunkat, hiszen ezzel tesszük meg az első benyomást a potenciális jövőbeni partnerünkben. Az adatlap egyik legfontosabb része a jó profilkép kiválasztása, amely el is döntheti egy kapcsolat sorsát. Az ingyenes internetes társkeresők nagy előnye, hogy azok az egyedülállóak vagy szinglik is regisztrálnak, akik személyesen nehezebben ismerkednek és inkább a kezdeti ismeretlenség homályában meghúzódva ezt a lehetőséget használják a pártaláláshoz.

Ahhoz, hogy elinduljunk a pártalálás sokszor rögös útján elengedhetetlen első lépésként az adatlap hiánytalan kitöltése. A megadott személyes információk mindig feleljenek meg a valóságnak és a lehető legtöbb kérdésre válaszoljunk, amely akár egy későbbi beszélgetés alapja is lehet. Másrészről nagy figyelmet kell fordítani a jó profilkép kép kiválasztására annak érdekében, hogy minél több látogatót vonzunk az oldalunkra. Profilképet választani tudni kell!

Íme néhány alaptipp a jó profilkép kiválasztásához: Még ha úgyis érezzük, hogy külsőnk kevésbe megnyerő akkor is töltsünk fel képet! Hiszen sokan rá sem kattintanak olyan felhasználó adatlapjára, akinél nincsen kép feltöltve, és ezzel nagy mértékben ronthatjuk esélyünket a pártalálásra. Ha az internetes társkeresésben sikeresek akarunk, lenni olyan képet válasszunk, ami az aktuális valóságot mutatja, hiszen mi is azt várjuk el a másik féltől, és nem akarunk csalódni. Persze ez nem zárja ki, hogy több képet is használjunk, és megmutassuk, milyen sokoldalúak vagyunk. Végül pedig a profilkép mindig jó minőségű legyen és minket ábrázoljon, hiszen nincsen értelme, hogy magunk helyett kedvenc együttesünket vagy házi kedvencünket töltsük fel. Még ha nem is szívesen töltünk fel képet, de be kell látnunk, hogy a sikeres társkeresésben elengedhetetlen.

Ha szeretnétek további tippeket, vagy kérdésetek vannak, írjatok bátran az alábbi email címre.

Irány ismerkedni!

Rátalálsz Zsófi


« Vissza a cikkekhez