A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Különleges szexpózok, amiket mindenkinek ki kell próbálnia


Olyan szextémák közül válogattunk, amelyeket hangulatunktól függően szinte bármikor alkalmazhatunk. Éljünk is velük, lehetőség szerint váltogatva a különböző variációkat. Összebújós szex
  • Ez az, amire minden párnak szüksége van. Egy csipet romantikával fűszerezett, gyengéd, összebújós együttlét. Akkor tud igazán jól működni a dolog, ha érzelmileg is egymásra vagyunk hangolódva, éppen ezért szánjunk rá elég időt.
  • Az sem baj, ha előre megtervezzük, ez semmit sem von le az élvezeti értékéből. Figyeljünk arra, hogy ténylegesen egymásnak adjuk minden percünket, pillanatunkat. Zárjuk ki a külvilágot, engedjük, hogy testünk-lelkünk összefonódjon.
Vad szex
  • Merítsünk ihletet a lenyűgöző állatvilágból, ahol az ösztönök uralkodnak. Merjük vadak és féktelenek lenni. Ne legyünk a gátlásaink és félelmeink rabjai, engedjük szabadjára a képzeletünket, állati ösztöneinket.
  • Arra kell csupán figyelnünk, hogy partnerünk is rá legyen hangolódva a játékra, ellenkező esetben agresszívnek, erőszakosnak tűnhetünk. Ne erőltessük, inkább várjunk egy megfelelő alkalomra.
Gyors egymásnak esés
  • A filmekben oly sokszor látott gyors szexet nem árt végre otthon is kipróbálni. Ez az, amit nem lehet megtervezni, ellentétben az összebújós szexszel. Rendkívül izgató hirtelen egymásnak esni úgy, hogy a ruha is rajtunk van, majd hagyni, hogy elsodorjon minket a szenvedély.
  • Bárhol, bármikor bevethető, persze egy kis kezdeményező készség illetve egymásra hangolódás itt is szükségeltetik.
Békülős szex
  • Régi jól bevett szokás, hogy a két fél egy kiadós veszekedés során felgyülemlett feszültségét a szexben vezeti le. Mivel a vita során rengeteg stressz halmozódott fel, a lehető legjobb, ha a békülős szexet próbáljuk ki tányértörés helyett, mint kiváló stresszoldó megoldást.
  • A felek vérmérsékletétől függ, hogy gyengédebb vagy inkább szenvedélyes és vad együttlétre kerül sor, az utóbbi talán jobb választásnak tűnik.
Vidám szex
  • Mindig feldobhatjuk a szexuális életünket, ha egy kis vidámságot, lazaságot viszünk bele. Igenis lehet szex közben kuncogni vagy akár nagyokat nevetni is. Persze egyáltalán nem mindegy mikor és min kap el minket kuncoghatnék.
  • Ne a partnerünkön, hanem együtt és egymáson nevessünk. Ha huncutkodunk és mindketten élvezzük a mókát avagy éppen együtt ügyetlenkedünk egy még új pozitúrán, nem hogy szabad, kell is nevetni. Kiváló feszültségoldó, ráadásul közelebb hoz minket egymáshoz.
*** Randizz nyáron, ne maradj szingli, válassz online társkeresőn partnert.

« Vissza a cikkekhez