A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Pasik, akiktől meneküljünk az online társkeresőn I.


Az internetes társkeresők egyrészről kiváló lehetőséget teremtenek az ismerkedésre, másrészről tele vannak csapdákkal, ha nem vagyunk elővigyázatosak. Írásunkban bemutatjuk azokat a leggyakoribb pasi típusokat, akiket jobb elkerülni.

A nagy kamus

  • Az anonimitás előnye egyben a hátránya is: gyakorlatilag nagyon nehéz leellenőrizni -kellő rutin hiányában különösen-, hogy kivel is van dolgunk, ki áll a regisztrált név és a társkeresőre feltett fotó mögött.
  • Sokszor nem könnyű eldönteni, mikor mond igazat és mikor állít valótlant magáról az illető. Nem árt tisztában lenni azzal az elkeserítő ténnyel, hogy a társkereső pasik egy része bizony házas vagy tartós kapcsolatban él.
  • Egy bizonyos hányaduk pusztán a szórakozás kedvéért regisztrál, persze benne rejlik a „sosem lehet tudni” lehetősége is. A kamus pasik másik csoportja viszont nem rúgná fel biztos kapcsolatát semmi pénzért. Ők azok, akik a könnyű kalandra hajtanak és csupán szédíteni akarják a nőket.

Hogyan szűrjük ki a lódító pasikat?

  • A kamusok más esetben a munkájukról, életvitelükről vagy éppen anyagi helyzetükről állítanak valótlant. Természetesen mindent szebbnek, jobbnak, érdekesebbnek akarnak feltüntetni, mint ami a valóságban van.
  • A nagy kamus ismérvei közül az egyik legjellemzőbb, hogy általában rövid leveleket ír, ő viszont rengeteget kérdez, mindent tudni szeretne a legapróbb részletekig. A célja a feltérképezés. A másik ismertetője a szédítő típusnak, hogy rendre ködösít, kitér az egyenes válaszok elől.
  • Gyakran a sokszor alkalmazott sablonos, elcsépelt frázisok, közhelyes, semmitmondó mondatok árulják el őt. A legegyszerűbb, ha konkrétan rákérdezünk a munkahelyére, ha valódi arc van a név mögött, fel fogja vállalni(és akár le is csekkolhatjuk, ha bizonytalanok vagyunk).

A szexéhes ámokfutó

  • Ő az, aki pusztán a kalandot keresi, egyáltalán nem vágyik tartós és komolyabb kapcsolatra. Minden nőben csupán a potenciális szexpartnert látja. A frissen regisztráltak a fő célpontok, hiszen mindenki egy újabb lehetőséget jelent a számára.
  • A korrekt ámokfutó ebbéli szándékát nem is rejti véka alá, nyíltan ajánlatot tesz, sokszor nem éppen diszkrét formában. Több mint valószínű, hogy találkozunk a társkeresőn a típus valamelyik díszpéldányával.

Ismerjük fel a skalpvadászt

  • Akadnak nem is kevesen, akik sajátos eszközökkel szeretnének behálózni, azaz nem vállalják fel nyíltan, hogy csak és kizárólag alkalmi szexpartnert keresnek. Őket kell tudni felismerni.
  • Igazából szinte rögtön átlátható a helyzet, ha pár apróságra figyelünk. A kamus pasikhoz hasonlóan kevés infót adnak magukról, ködösítenek, és ami egyértelműen árulkodó, hogy a beszélgetést kivétel nélkül az erotikára terelik valamiképpen.
  • Folyamatosan fotókat kérnek, és a külsőnkön kívül semmi másra nem kíváncsiak. Legfeljebb azt térképezik fel, mennyi szabadidővel rendelkezünk és milyen távol élünk tőle.
 

« Vissza a cikkekhez