A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Társkeresők, amiket még nem próbáltál


Ha úgy érezzük, hogy minden lehetőséget kipróbáltunk már, hogy megtaláljuk életünk szerelmét, ám még mindig magányosak vagyunk, akkor itt az ideje, hogy belevágjunk a nagy kalandba, és csemegézzünk az alábbi alternatív társkeresők között.

Ragadjunk fakanalat- Irány a gasztro randi!

 • Ha egy hihetetlenül jó hangulatú napot szeretnénk szerezni magunknak, jelentkezzünk egy profi főző randira. Egy kevés gasztronómiai érdeklődés azért nem árt, de nem előfeltétele a részvételnek. A szervezők gondoskodnak a nemek egyensúlyáról, ugyanannyi pasi van jelen, mint ahány nő.
 • A közös főzőcskézés feloldja a gátlásokat, kiváló közösségi hangulatot teremt, és nem utolsó sorban az együtt töltött pár óra elegendő ahhoz, hogy felfigyeljünk valakire. Nem kell trükköznünk, csábítási technikákat bevetnünk, nyíltan flörtölhetünk, ismerkedhetünk.
 • Az esetleges elutasítás sem feltűnő vagy kínos. A főző randi kiváló lehetőség az ismerkedésre.

Tantra randi-a nyitott személyiségűeknek

 • Egy igazán kellemes környezetben tölthetünk el pár órát, ha a tantra randit választjuk ismerkedési helyszínül. A gaszto randival ellentétben itt nem elég a vállalkozó kedv, kellőképpen nyitottnak és befogadónak kell lennünk.
 • Szintén figyelve a nemek arányára, a spontán alakuló –ám minden gyakorlatnál cserélődő- pároknak különböző gyakorlatokat kell végigcsinálniuk. Az irányított gyakorlatokat csendben végezzük, úgymond szavak nélkül hangolódunk a másikra.
 • Érintésekkel, simogatásokkal kommunikálunk. Csodálatos belső utazás azoknak, akik mélyebb lelki síkon mozognak, és ilyen típusú párt szeretnének találni maguknak.

Túra randi-gyerünk a természetbe!

 • Egy egész napos remek kirándulás keretében ismerkedhetünk, flörtölhetünk, ha a túra randi mellett döntünk. Fesztelen hangulatban fedezzük fel a gyönyörű tájakat közösen, a pihenőhelyeken játékos feladatok segítik az ismerkedést.
 • A legtöbb esetben közös sütögetést is beiktatnak a szervezők. Remek program azoknak, akik nem riadnak vissza több órás sétától, szívesen barangolnak a természetben, és nem bánják, ha sáros bakancsban csücsülve csattan el az első csók.

Társasjáték randi-játékos kedvűeknek

 • A játék felszínre hozza szunnyadó gyermeki énünket, de abszolút pozitív értelemben. Oldottak, lazák, nyitottak és befogadóak leszünk. Észrevétlenül oldódnak fel a gátlásaink, és kerül felszínre a mindenkiben ott rejlő kreativitás.
 • A szervezők a kis létszámú csoport keretén belül irányítják a közös játék menetét, engedve a szabad szárnybontogatást. A jó hangulatú társasjáték után alkalom nyílik arra is, hogy külön-külön is beszélgessünk.
 • Az, hogy kivel szeretnénk a játékot tovább folytatni kettesben, már kizárólag rajtunk múlik.
*** Randizz, ismerkedj, ne maradj szingli, vár az online társkereső  

« Vissza a cikkekhez