A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Bak horoszkóp - párhoroszkóp, szerelmi horoszkóp

A Bak igazi túlélő, aki átvészeli a nehézségeket és a végsőkig kitart, legyenek ezek a problémák családiak vagy szakmaiak.

A Bak jelleméhez hozzátartozik, hogy elsőnek kicsit keménynek, kockásnak tartja az élet dolgait, az alapegyénisége az aktív föld. Önfegyelem és visszafogottság jellemzi, a kitartás és a teljesítés hozzátartozik karakteréhez, a lázadás kevésbé az ő asztala. Óriási értéket képvisel emiatt, lelkiismeretes és megbízható, az, aki megfelelő támaszt jelent az életben. Vannak terhei, de azok megoldását a kemény munkába látja.

Óriási kötelességtudata van, sokszor emiatt hűvösnek érezhetjük. Nem ábrándozó típus, hanem a cselekvés motiválja, amiatt amit elkezd, azt véghez is viszi kemény munka árán is. Hajlamos kis dobozokba rendezni az életét, így könnyebben kezeli létét és kapcsolatait. Nagyon gyakorlatias és józan gondolkozású. Igazi realista, akinek úgy tűnik, kő van a szíve helyén. Nem szeret gyengének mutatkozni, azonban ha valakinek megnyílik és megérintik a lelkét, azok megismerik, hogy egy igazi kincsre leltek.

Nem hagyatkozik az érzelmeire, inkább a józanész dominálja cselekvéseit. Kapcsolataiban komoly, sokkal többet érez párja iránt, mint amit megmutat. Emiatt sokszor azt gondolhatják róla, hogy nem elég romantikus. Azonban aki egy komoly társat szeretne maga mellett tudni, aki felelősségteljes és megbízható, az nagyon boldog kapcsolatot tud velük kialakítani. Ha meg van a kellő bizalom, akkor levetkőzi hűvösségét és erotikája is új energiákra kap, gyengéd szeretővé és társsá válhat. Azonban a mértékletesség folyamatosan a szeme előtt lebeg, nem lesz hedonista, mindig a középutat választja.

Fontos számára a hűség, és a bizalom. A bizalmát nem tanácsos eljátszani, mert úgy érezheti elárulták őt. Egy kapcsolatban mindig a közös sokszor nem felhőtlen jövőkép lebeg a szeme előtt, és elvárja a társától, együtt dolgozzanak rajta. A másik is tegyen bele annyit, mint ő.

A Baknál nagyon fontos, hogy adjunk neki időt, hogy közel engedjen magához, mivel nehezen lazul el. De ha egyszer megmutatja gyengéd arcát, akkor kivételezett helyzetben vagyunk. Ha úgy érzi, hogy nem vagyunk méltóak a bizalmára az mogorvává, elzárkózóvá teheti viselkedését. A Bak jegyben mindig meg van a bűntudat, ha ezen túl tud lépni, akkor olyan energiát szabadít fel, amellyel elkezdheti élvezni az életet. Ha hibázunk és eljátszottuk a bizalmát, azt a végtelenségig kell bizonyítanunk, hogy újból méltóak vagyunk rá. Kizárhat minket, nem enged be belső zugaiba amellyel nem csak az életben hanem az erotikus értelemben is megváltozhat. Felhúz egy falat amit nehéz lesz túllépnünk.

A Bakkal könnyű, mert nem várja, hogy körülötte forogjon a világ, nem vár értékes ajándékokat, számára az együtt töltött minőségi idő a legfontosabb. Ő az, akire a nehéz helyzetekben is lehet számítani, és a problémák fogják közelebb hozni a társához. Szerelemben a stabilitás jellemzi, nem a mulandóság és a hevesség.

A Bak nő céltudatos, mindig tudja, mit kell tennie, mi lesz a következő lépés. A természetesség jellemzi, és az intellektualitásával igyekszik felhívni a figyelmet magára. A Bak férfi türelmes, megbízható és a végsőkig kitart, a megoldást inkább fejben, mint az erejében látja.