A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Bika horoszkóp - párhoroszkóp, szerelmi horoszkóp

A Bika: stabilitás minden áron

Kedves, nyugodt, optimista természet, aki nincs elájulva, ha elmúlik a rózsaszín köd, bár az sincs ellenére, ha még tart. Az érem mindkét oldalán megáll a talpán: a dolgos hétköznapokban is és a szerelmes időszakban is.

A Bika földjegyként a ragaszkodás híve: amit megszerzett, azt igen nehezen ereszti. Párkapcsolati nyelvre lefordítva ez azt jelenti, hogy nehezen ad fel már nem működő kapcsolatokat, a végsőkig kitart, illetve alig várja, hogy maga mellett tudjon valakit. A Bika személyiség hamar kezd érdeklődni a szerelem iránt, mert minden érdekli, ami a testiségben kapható. Mégsem közülük kerülnek ki a don juan-ok, mert ahhoz túlságosan félénkek: mindentől tartanak, ami túlmutat a megszokáson, vagy a komfortzónájukon.

Nehezen ismerkednek, inkább megvárják, míg lecsap rájuk valaki. Sokáig viszont nem kell várniuk, mert van valami a szemükben, ami igen vonzó. Valószínüleg maga Vénusz néz vissza ránk bennük. A Bikának nincsenek nagy elvárásai, nem csinál nagy cécót az ismerkedésből, annyival bőven megelégszik, ha elég kényeztetést kap. Hamar elköteleződik, mert nem szeret kétségek között lenni: minden jobb számára a bizonytalannál. Aztán rögtön bele is áll a kapcsolatba, négy lábbal, nem méricskéli, hogy ki van mellette és nála tesztidőszakra sem kell számítani. Beindulnak az ösztönei és egy dolog érdekli: ne kelljen kívül kerülni a kapcsolaton.

Nagyon teherbíró emberrel van dolgunk, akinek a hátán évtizedekig fát lehet vágni. Látszólag pipogya és mindent megbocsát, ám belül pontosan tudja, hogy hányadán állunk, csupán nem szeret veszekedni vagy konfliktust szítani. Tűr és tűr. Egyesek szerint a leghűségesebb jegy, ami annyiban igaz, hogy nehezen változtat és sok mindent elvisel a változatlanság érdekében. Azonban ha egyszer elszakad a cérnája, akkor nincs több esély és felesleges próbálkozni. Ha kizökken a béketűrésből, akkor a felgyűlt indulat, sérelem, harag egy adagban hull alá és mindent betemet. Ez persze a legrosszabb verzió, a legjobb pedig az, hogy egy megbízható társat kapunk a személyében, akire minden esetben lehet számítani. Amit ő mond, az úgy is lesz, ha esik, ha fúj. Lehet, hogy nem annyira gyors vagy találékony, de igyekezetben verhetetlen. És nagyon kevéssel beéri: egy kis megbecsüléssel csodákra képes és szívesen gürizik éjt nappallá téve. Bár szíve mélyén romantikus és lustálkodós alkat, ritkán enged meg magának ilyesmit, ezért nagyon örül neki, ha ilyen ajándékkal lepi meg a párja. Egyáltalán minden ajándéknak örül, mert számára a tárgyak nagy becsben állnak. Biztos a siker, ha egy finom vacsora után még egy masszázs is adatik.

Ne várjuk tőle, hogy ő lesz a legmókásabb szórakoztató, és azt se, hogy tele lesz ötletekkel meg szabadidővel. A munkájának él, és azért dolgozik, hogy adhasson: biztonságot, kényelmet. Ő azzal fejezi ki az érzéseit, hogy pénzt keres, éjt nappallá téve dolgozik. Minden más csak ez után jöhet, és legfőképpen a pihenés fér rá. Nem a partyk főszereplője, inkább csendes, természetközeli helyeken szereti kipihenni a dolgos hétköznapok fáradalmait. Szemlélődő, merengő, mosolygó alkat.

Nem erőssége a megbocsátás, lassan de biztosan képes elvágnia szerelmi szálakat is, ha szakításra kerül a sor. Általában nem ő mozdul, mert túl türelmes ahhoz, hogy borítson. Önmaga végső kihasználásig képes talpon maradni, aminek az egészsége látja kárát. Ha viszont egyszer elege lesz, akkor valóban bezárja a kapukat, ilyenkor nem jó vele újat húzni. Lassan jön meg a bizalma egy újabb kapcsolathoz, nem töri össze kezét-lábát, hogy találjon valakit. Ő az a típus, aki abba lesz szerelmes, aki őt választja. Számára viszont a Tavasz minden életteli zsongását szállítja, minden érzékszervre kiterjedő kényeztető-hullámmal vonja be a szerelmét. Ha szerelmes, őrületesen odaadó, azonban ügyel, hogy ez csak ritkán, az ünnepnapokon essen meg vele.