A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Halak horoszkóp - párhoroszkóp, szerelmi horoszkóp

Halak: a legromantikusabb jegy

A Halak jegy szülöttei kapcsolat nélkül elhagyatottnak érzik magukat. Az élet elképzelhetetlen számukra egy társ nélkül. Partner nélkül magukba roskadva lavíroznak, és ha túl sokáig vannak egyedül, a párkapcsolatra csak reményvesztetten tudnak új elköteleződésre gondolni. A párkapcsolatokra csak végletekben tudnak gondolkozni: az egyik véglet a maximális odaadás vagy a teljes lemondás.

A Halak férfi és nő, igazán kapcsolatorientált, egész életükben a keresik az érzelmi kötödést, az abszolút összhangot, a szerelmet. A szentimentalizmus fő jellemvonásaik közé tartozik, miközben kutatják azt a személyt, aki kiegészíti őket, akivel egy egésszé válhatnak. A személyes találkozások, mély beszélgetések során ösztöneire hallgatva találhatja meg igaz párját.

Sok-sok belső és külső motivációra van szükségük, hogy beinduljanak, elinduljanak, akár csak a társkeresés frontján is. Bár remek a képzeletük, vagy túlmisztifikáják a dolgot „Majd besétál a Herceg az Életembe, ha itt az idő. Nem kell csinálnom semmit, az csak felesleges lenne.” vagy a teljes nihil éri utol őket „Minek erölködni, egy normális kapcsolatot sem látok magam körül. Nekem miért sikerülne?”. Komolyan is gondolják! Két dolog jöhet jól: a pozitív megérzések aktív kihasználása és egy jóindulatú mentor, aki képes pár-jelöltet szállítani. Ez így már majdnem teljes siker!

A Halak roppant érzékeny jegy, és az őt ért számtalan behatás a kapcsolatra is rányomja a bélyegét. Bizonyos szempontból nagyon könnyű vele, más szempontból meg nagyon nem az. Rendkívül odaadó, együttérző, támogató, alig várja, hogy segíthessen. Ezért nem ritkán későn kapcsol és egy óriási, erőit meghaladó problémahalmaz közepén találja magát, ahol aztán elkel a segítsége. Sokáig tűr és szintetn alul köt kompromisszumot „úgyis mindegy”- alapon. A legveszélyeztetettebb jegy a kihasználás szempontjából legyen az lelki vagy anyagi természetű.

A Halaknak nem árt résen lennie és objektíven megítélnie szíve választottját, akármennyire is nehezére esik ez. Minél előbb történik ez meg, annál jobb és az sem baj, ha a egy megbízható barát besegít az ítéletalkotásba. A Halak ugyanis éveken sőt évtizedeken át képes a rózsaszín szemüvegen át látni a világot. Ennyire naiv. Ezért könnyű velük.

Nehéz pedig azért, mert sodródóak: nem hoznak döntéseket, új színt, pezsgést a kapcsolatba, annak örülnek, ami van.

Nem lépnek viszont félre és rengeteg szeretetet képesek adni. Mellettük úgy érezhetjük, hogy egy szeretet óceánban lubickolunk minden nap. Finom érzékenységükkel, jó ízlésükkel meleg, szívélyes otthont hoznak létre, és jó érzékük van a gyerekneveléshez is, hiszen pllanatok alatt ráhangolódnak a másik ember igényeire. Odaadó társak kimeríthetetlen romantika igénnyel és érzelmességgel, náluk a pusziból sosem elég. Hajlamosak akár a egy plátói szerelemért is elképesztően belelkesedni (tenni érte már kevésbé), hiszen számukra a szerelem nem a testiségről, hanem elsősorban a lelki egybefonódásról szól. Az együtt sírások-együtt nevetések jegye a Halak, ahol a kapcsolatépítés mindig az érzelmek kibeszélése vagy ki nem beszélése körül zajlik. Elutasítanak minden durvaságot, agressziót, ha ilyet észlelnek maguk körül, akkor bezárkóznak. Áhítoznak viszont a természet közelségére és a szépségre, egy zenei program örömet és harmóniát csempész az életükbe, amit a társnak is rögtön továbbad.

A Halak kapcsolat legmagasabb szintje a bölcs, elfogadó, támogató szeretet-kapcsolat, ahol a két fél egymás iker-lelkei. Mindketten úgy érzik a kapcsolatban magukat, hogy haza érkeztek.