A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Ikrek horoszkóp - párhoroszkóp, szerelmi horoszkóp

Az Ikrek: színes egyéniség

Az Ikrek a legkapcsolat-orientáltabb jegy, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ő érzi magát a legjobban a párkapcsolatban. Sőt! Neki elég hamar elege lesz, de kezdjük inkább ez elején.

Ismerkedni számára magától értetődő, mindig és mindenhol ezt teszi. Nincs szüksége segítségre etéren, jön-megy és csak gyűlnek a nevek a telefonjában. Rengeteg ismerőse van, és fontosak is számára a kapcsolatai. Mindenkire kíváncsi, mert azt vallja, hogy bárkitől el lehet lesni valami hasznosat és érdekeset. Sokszor a párkapcsolatai is tanulás, közös hobbi mentén alakulnak ki, de számára tényleg minden terep alkalmas rá, hogy besétálhasson a nagy ő.

Hamar kötélnek áll, ha udvarolnak, illetve ő maga is hajtja, hogy haladjon a kapcsolat. Egy pontig. Mégpedig addig, amíg elköteleződésről nincs szó, azaz nem kerülünk érzelmileg is a sűrűjébe. Itt lassítás következik, ami nem jelenti azt, hogy fejvesztve menekülne, hanem csak zárkózottabb, lassabb lesz, amit esetleg lelkesedés-vesztésnek láthatunk kívülről. A lelkesedés nem fogyatkozott meg, csak az Ikrek számára érzelmekkel szembesülni túl komoly dolog, amihez idő kell neki. Csak semmi sürgetés! És arra sem árt vigyázni, hogy a saját érzéseinkkel, elvárásainkkal se traktáljuk. Ha játékosan, „haverilag”, lazán állunk hozzá, az segít leküzdeni a belső félelmeit és előbb érünk el eredményt, mint noszogatással.

Egy Ikrek mellett nem lehet unatkozni, mert ő mindenben benne van, és olyan társra vágyik, aki szintén nem otthon ülő. Tényleg minden érdekli ideig-óráig, úgyhogy remek társ a különféle programokhoz a sporttól a film nézésen át az agyagozásig. Ám aki klasszikus feleséget vagy férjet keres a személyében, az csalódni fog, mert ő nem az. Nem izgatja a házimunka, sem pedig az, hogy elég-e a hazahozott pénzmennyiség. Ennél ő jóval lazább: sem előrelátni nem szokott, sem aggódni a jelen problémái miatt: majd alakul. Ő a változásokban hisz: az élet színes és mindig lesz valahogy. Nem lihegi túl a dolgokat. Nem kapaszkodik szabályokba, rendbe, ütemezésbe, nála a sokféleség a biztonság. Egy föld jegy számára ez nagyon vonzó, ugyanakkor hosszútávon nagyon idegesítő lehet.

Az Ikrek sosem határozott, semmiben. Eldönteni dolgokat egyenesen és végérvényesen számára nem lehetséges. Nem tud lezárni. Viszi tovább a szálait, és egy idő után beléjük is gabalyodik. Őt biztos, hogy évek múlva is hívják az ex-ek és nem érti, hogy mást ez miért zavar. Azt nem állítom, hogy mindig párhuzamos kapcsolatokban él, de hogy élete során többször bonyolódik ilyenbe, az biztos. Ő az is, aki boldog párkapcsolata mellett ismerkedős oldalakon levelezget, pedig nem akar semmit. Pusztán kíváncsi. Egy Ikrek karakter mellett tudnunk kell, hogy nekünk mi fér bele abba a szóba, hogy megcsalás.

Nem testi jegy, sőt szerelmesnek-romantikusnak sem mondható. Persze minden érdekli, még a szerelem is, de semmit nem igényel hosszasan és nem is várható el, hogy örökké ugyanolyan lánggal lelkesedjen. Ne tévesszen meg minket a kezdeti rajongás, mert ez is változik. Alapvetően beszélgető társat keres, és olyat, akivel együtt szaladgálhat az Élet játszóterén. Nem gurut, támaszt, hős lovagot vagy bejárónőt vár, hanem egy pajtást. Egy szintén örök ifjú személyiséget, aki nem busong folyton a jövőn és nem réved bele a múltba. Hanem itt van és szintén kész a mai nap kalandjára.