A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Nyilas horoszkóp - párhoroszkóp, szerelmi horoszkóp

A Nyilas: lelkes egyéniség

Igen, lelkes is és egyéniség is. Ő az, akit garantáltan mindig meg akarnak „nevelni” a kapcsolatban, mert túl bogaras, van valami becsípődése. Persze igazából nincs! A Nyilas aktív tüzes jegy, mindig úton van. Vagy ténylegesen, fizikailag, vagy fejben, de folyton a kihívásokat keresi. Nem szeret egy helyben toporogni, és az állóvizet is utálja. Ennek megfelelően könnyen köt ismeretséget, nyitott és barátságos. Na meg nagyon naiv is. Hajlamos feltételezni, hogy mindenki 1.) olyan, mint ő 2.) alapvetően jótét lélek. Csak nagyon lassan esik le neki a tantusz, hogy ez nem így van, addigra már rég nyakig ül egy kapcsolatban.

A másik Nyilas-csapda a hiszékenység, egy harmadik pedig a projekció. A hiszékenység azt jelenti, hogy simán bedől az ígéreteknek: majd megváltozom, majd figyelek, majd igyekszem stb. Ami pedig a projekciót illeti: nagyon ért hozzá, hogy ne a másik embert lássa, hanem a vágyait aggassa rá, persze ez nem tudatos. Egy Nyilas személyiségnek a kapcsolat első hónapjaiban naponta ötször lenne célszerű megkérdeznie magától, hogy valóban jól érzem- e magam a kapcsolatban, tényleg olyan-e ez az ember, amilyennek én látom, vagy milyen is ő valójában. Jól jön egy nagy adag őszinteség és pár megbízható baráti vélemény a kudarcok elkerülése érdekében.

A Nyilas nem rágódik sokat, nem nyalogatja a sebeit hosszasan, ha zsákutcába kerül sokáig kitart (mert nem veszi észre, hogy már rég zsákutcában van), aztán hamar túlteszi magát a szakításon. Azonnal előre néz, nem hátra. Megy és él tovább. Nem könnyen sebezhető.

Köztudott, hogy a három szabadságorientált jegy közül (Oroszlán, Vízöntő még) a Nyilas a leginkább megzabolázhatatlanabb. Kell neki a magány, a tér, az önállóság. Meg a motiváció! Csodákra képes, ha ösztönzik, és nagyon szinten alul él és teljesít, ha nem. Mellé egy olyan társ való, aki elfogadja a hóbortjait, nem kéri számon folyton és tudatosan és okosan (észrevétlenül) terelgeti mindig új, jobb célok felé. Csak semmi direkt beavatkozás, viszont annál több fifikás irány-felvetés! Rengeteg hitet tud adni, ha hagyunk neki levegőt. Igaz, hogy nem a kitartásáról híres, de mindenhez ragaszkodik, amiben hisz: ha a kapcsolat szilárdságában, akkor abban. Nem kell neki sok, hogy tényleg higgyen benne.

A Nyilas remek udvarló, érti a dolgát. Ellenállhatatlan bók-áradatot képes produkálni, és a humora sem utolsó. Mindent elkövet, hogy lovagiasnak vagy jó fejnek tűnjön, jókat lehet vele röhögni, és bármilyen programban benne van. Imád utazni, és szereti a hasát. Rá teljesen igaz, hogy a hasán keresztül közelebb lehet hozzá jutni, főleg, ha egzotikus finomságok szerepelnek az asztalon. Remek beszélgető társ, szórakoztató és játékos, könnyed és optimista partner. Ért hozzá, hogy hogyan lehet a nehéz helyzetekből minimális sérüléssel kijönni, nem problémázik, hanem cselekszik, és nem nem érdekli nagyon, ha rossz megoldásra jut, akkor kitalál jobbat. Állja a sarat, bár nem szokták kinézni belőle. Az élete valamilyen szempontból biztosan kalandos, ezért olyan társ illik hozzá, aki nem a tradicionális, vasárnap=húsleves ritmusban akarja leélni az életét, hanem olyan, aki egy olyan embert keres, akivel végignevezheti azt: jóban, rosszban és kellő iróniával.