A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Oroszlán horoszkóp - párhoroszkóp, szerelmi horoszkóp

Az Oroszlán: fejedelmi ellátás

Három remek udvarló akad a zodiákusban, az egyik kétségkívül ő. Lehengerlő, lovagias, bő kezű és büszke. Ja, és vadászni is jól tud, mint az sejthető.

Az Oroszlán az állatöv királya, meggyőződése, hogy ő a legjobb és a legjobb is jár neki. Nem kezd akárkivel, de bárkibe bele képes látni a számára legjobb jelöltet. Ki számára az ideális? Aki elismeri, felnéz rá, feltétel nélkül elfogadja és nem un rá a folyamatos megerősítés- adásra. Na az ilyen társ valóban fejedelmi ellátást kap, tenyéren hordozósat. Egyre kell vigyázni: hogy ki ne essünk a pikszisből, vagyis rajongjunk érte, nehogy megkérdőjelezzük párunk nagyszerűségét, pláne ne kacsintsunk félre. Mert bocsánat nem lesz.

Az Oroszlán valahogy mindig eléri, hogy felfigyeljenek rá, és ezért megizzadnia sem kell, egyszerűen gyűlnek köré az emberek. Ő pedig kinézi a prédáját közülük. Lusta vadász. Gyakran választ alul, nehogy küzdenie kelljen az elsőségért a kapcsolatban. Ha nagyon alulválaszt, attól viszont szenved, hiszen nem méltó hozzá a társ, ilyenkor addig undokoskodik, míg a másik bedobja a törülközőt.

Egy Oroszlánnal az Élet napos oldalán érezhetjük magunkat: kiváló érzékkel tud ünnepet varázsolni, bármikor. Nem szeret viszont bíbelődni a kicsinyességgel, problémákkal, azt inkább lepasszolja. Nagyon ért ahhoz is, hogy a társát felemelje: kihozza belőle a maximumot, motiválja, lelkesítse. De a leginkább ahhoz ért, hogy szeressen, igaz, ezt ugyanígy el is várja. Az Élet lényege számára a szerelem, ezért nagy a baj, ha kihuny az izzás a kapcsolatból. Csak olyan embert visel el, akinek szintén fontos a szerelem jelenléte hosszútávon is. Ha szeretve érzi magát, a legkedvesebb, legnagyvonalúbb társ. Egy elemében lévő Oroszlán mellett igazán királynőnek, vagy királynak érezhetjük magunkat. Ha nem, akkor viszont nehéz elviselni.

Ez a jegy ritkán él végig egy életet egy kapcsolatban, vagy ha igen, akkor ott más személyiségjegyek húzzák be a féket. Ugyanis nem tud mit kezdeni az elszürkülő érzelmekkel, és sok évtizednek kell eltelnie, mire rájön, az Élet ilyen. Szerinte ez hozzá nem méltó. Hajlamos azt képzelni, hogy semmi értelme a kapcsolatoknak, és különc módon, furcsa megoldásokba menekülni. Amekkora szerelem-igenlő, annyira szerelem-tagadóvá tud válni, ha elég csalódás éri.

Az Oroszlán az egyetlen jegy, amelyik nem tud mit kezdeni a megcsalással. Nem fér a fejébe, hogy helyette mást választottak és hogy ő valamiben nem elég jó. Tényleg nem érti. Ezért úgy reagál, hogy lezár: nincs tovább, és megy azonnal tovább, vígaszt keresve és bizonyítva magának, hogy mégiscsak szuper (és a másik volt a hülye, aki ezt nem látta, de most már lemaradt róla, örökre). Nagyon nehezen látja be a hibáit és pláne nehezen változtat rajtuk. A kapcsolatban kényelmes: a munka nagy részét szívesen átadja, ő maga a szórakoztató- iparért szeretne felelős lenni. Ha érzi a megbecsülést, a külvilág előtt szilárdan áll ki a szeretteiért, az ő családja véd és dacszövetségen alapul. Játékos, bohókás, központi figura, aki még a gyerekeinek is nehezen adja át a főszerepet, ám velük a hangot remekül megtalálja. Tud élni, és ez a képessége erős muníció a kapcsolat számára, főleg, ha vele tudunk tartani a könnyedség hullámhosszán.

A legtöbb ember augusztusban köt házasságot, ösztönösen ráérezve, hogy Oroszlán-energiájú kapcsolatra vágyik: sok szeretetre, örömre, erős szövetségre és tiszteletre.