A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Skorpió horoszkóp - párhoroszkóp, szerelmi horoszkóp

A Skorpió: mélyvíz, csak úszóknak!

Igen, a Skorpiókról mindenkinek van egy rémtörténete, hogy milyen bosszúállóak, féltékenyek, birtoklóak, szexmániások és kegyetlenek. Én pedig még nem láttam egyetlenegy Skorpiót sem, aki egy picit is ilyennek látná magát. Akkor mi az igazság?

Kezdjük ott, hogy a Skorpiónak csalhatatlan emberismerete van: azonnal leveszi, hogy kivel van dolga. Ennél fogva kiválóan alkalmas arra, hogy személyesen ismerkedjen és utat engedjen az ösztöneinek a másik fél feltérképezésekor. Azt azonban már jóval kevésbé élesen látja, hogy milyen ő maga. Sőt nagyon gyakori, hogy csak a társ tükrén keresztül képes magát látni, a látott képnek meg nem hisz.

Bár a fent említett rém-tulajdonságok csak árnyaltabban és úgy sem mindenkire igazak, az biztos, hogy kemény jellemmel van dolgunk. Kemény elsősorban velünk. Nála az ismerkedés hét próbás tesztidőszak a javából, bármire számíthatunk. Tényleg. Aztán jön a bizalom- tréning. Aki túljutott, az viszont egy erős, védett zugban találja magát.

Ugyan vizes jeggyel van dolgunk, közülük a Skorpió a legzárkózottabb, ha érzelmei kifejezéséről van szó, illetve nagyon szélsőséges módokon képes csak kifejezni a benne hömpölygő érzés-áradatot. Vulkán és jéghegy, egyszerre, vagy felváltva. Nem könnyű mit kezdeni a kirohanásaival, szokni kell, ettől lecsitul. Egy Skorpió nem udvarol, hanem beszoktat, és ez eltarthat pár évig. Nem elírás, valóban évekről van szó. Bírni kell a strapát, önbizalom hiányosak, széplelkűek kíméljenek.

És mi jön azután, hogy kiálltuk az összes próbát, mi van az odúban? Béke és biztonság, persze a Skorpió alkotta szabályok mentén. Védelem és szövetség, ami mindent kibír. Intenzív szexuális élmények, ami a kapcsolat alapja. Megkérdőjelezhetetlen összetartozás-érzés, vérszerződés szerűen. Igen, ebben benne van a birtoklás is és a féltékenység is. A Skorpiónak mindig dolga van a féltékenységgel? Vagy ő féltékeny, vagy rá az a párja. Túl kell tudni lépni önmagunkon.

A Skorpió-kapcsolat egy életre szóló önismereti kurzus: minden héten kiderül valami rólunk, ha akarjuk, ha nem. Persze róla is. Ha két érett személyiség találkozik a kapcsolatban, akkor óriási löketeket adhatnak egymásnak a kibontakozás útján, szárnyaló önmegvalósítás elé néznek, amely elsöpör minden akadályt. Skorpióval ne kezdjen akárki. Csak az, aki kíváncsi önmagára, a rejtett hibáira és fejlődni szeretne egy szoros, tűzön-vizen át tartó kapcsolatban. A Skorpió személyiség nagyon csábító-vonzó, erős a szexuális kisugárzása, messzire látszik az ereje és magabiztossága, ezért sokan próbálkoznak. De választani ő fog, és megszabadulni tőle sokkal nehezebb, mint belehabarodni, ahhoz ugyanis túl szuggesszív, hogy könnyen el lehessen felejteni.

A Skorpiót nem lehet levenni a lábáról, minden erőfeszítés felesleges. Nem dől be sem a klasszikus megoldásoknak (virág), sem a feltűnő ötleteknek (vacsora a rakparton). Nem lehet meghódítani, ő vagy akar valakit és megszerzi, vagy nem. Fekete-fehér. Ennyi.