A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Vízöntő horoszkóp - párhoroszkóp, szerelmi horoszkóp

Vízöntő: vajon ki van az álarc mögött?

A vízöntőkről sok mindent gondolunk, ők a zodiákus legtalányosabb jegye, és tulajdonképpen minden közszájon forgó megállapítás tévképzet róluk. "Tényleg nem akar elköteleződni?", "Valóban extrém szokásai vannak?", "Biztosan meg akar változtatni majd?"

A Vízöntő téli és szaturnuszi jegy révén szereti a határait az ellenőrzése alatt tartani, vagyis utálja, ha számon kérik, elvárásokat támasztanak vele szemben és piszkálják. Egyáltalában nem csípi, ha kérdéseket kap, ellenben szívesen mesél magáról, ha azt mondhat el, ami szerinte róla fontos! Ismerkedésnél tehát jól beválik a két lépés távolság, amellyel biztosítjuk róla, hogy tiszteletben tartjuk a zónáját. Ha így teszünk, hamarabb jutunk beljebb, mint erőből haladva.

A Vízöntő mókás figura, szellemes, remek meglátásai vannak, nagyon szórakoztató, imádja a társaságot és nehezen ül meg a fenekén. És ez később is így lesz: nem fog lemondani egy izgalmas programot a családi ebéd kedvéért, továbbá a barátait és a hobbiját sem fogja cserben hagyni miattunk. Nagy mozgásteret kér és ad: nem lehet mellette unatkozni, de ő sem szereti az unalmas, hétköznapi helyzeteket vagy karaktereket. Kell neki az izgalom, az újdonság.

Mivel biztosan van kedvtelése, ezáltal lehet őt a legegyszerűbben becserkészni. Remek társkeresési taktika, ha részt veszünk abban, amit ő szeret csinálni. Nem várja el, hogy profik legyünk benne! Csak mutassunk érdeklődést.

Köztudott, hogy a Vízöntők furák, ki így, ki úgy, minden estre valamiben elütnek az átlagtól. Aki tehát nyugalmas, tradicionális kapcsolatra vágyik, mondjuk a szüleinél látottak szerint, az ne ezzel a jeggyel kezdjen. ;-) Persze eleinte nagyon vonzó a furcsaságuk, később azonban épp ezzel lehet a baj, megváltozni pedig nem fognak.

A Vízöntő nem nagy vadász, ha társkereséséről van szó. Inkább passzív, mint hódító, viszont nagyon közvetlen. Hamar úgy érezhetjük nyeregben vagyunk nála, pedig nem: ő csak haverkodik és mindenkivel ilyen. A Vízöntő kapcsolat sokáig olyan, mint egy barátság extrákkal. Időbe telik (mivel szaturnuszi jegy), mire a baráti sík érzelmi töltettel gazdagodik. Ki kell várni, ha érdemes. Rengeteg szerepe azaz álarca van és még önmagának is nehéz kigubancolni, hogy ki is ő voltaképpen. Ez nagy feladat! És életre szóló találós kérdés a kapcsolatban.

Sokak szerint a Vízöntő nem képes igazán elköteleződni, mert ő annyira szabad. Ez atekintetben igaz, hogy nehezen megy neki, sőt sokaknak közülük valóban nincs is ínyére, de az együttélés nem vörös posztó számára. Házasságot emlegetni ellenben évekig korai! Mivel levegős jegy, nemcsak a barátja sok, de a kíváncsisága is: nem a leghűségesebb típus, bár azt ne gondoljuk, hogy a szerelem motiválja. Egyáltalán nem szerelmes típus. Pusztán fel akarja térképezni a terepet. Nincs félnivalónk, ha nem szólunk bele az életébe és érzi, hogy békén hagyják. Ha ez nem így van, hamar körbenéz másutt.

Mindig fontos számára, hogy legyen közös ideológiai alap a társával: azonos műveltség, háttér, politikai nézet stb. Szeret ugyanis eszmét cserélni, vitatkozni, beszélgetni. Elsősorban szellemi társra vágyik, akihez a nagy beszélgetéseken keresztül kerülhet közelebb. Okos ötlet érdeklődni az iránt, ami őt érdekli. Mindig megbízható kapcsolat-frissítő elem beszélgetni a dolgokról: magunkról, egy együtt megnézett filmről vagy a világ dolgairól. Nem filozófikusan, sokkal inkább praktikusan.