A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Adatvédelmi szabályzat

A Nail Shop Bt. kiemelt figyelmet fordít a www.ratalalsz.hu weboldal látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelmére.

Adatvédelem

Részletes adatkezelési tájékoztatónk letőlthető itt: Rátalálsz.hu Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelés

A Ratalalsz.hu weboldalt üzemeltető Nail Shop Bt. a személyes adatokat és képeket akkor tárolja, ha az érintett személy ahhoz hozzájárul. A hozzájárulást megadottnak tekinti, ha a látogató a regisztrációs kérdőívet kitölti, és a Regisztrálok gombra kattint, vagy Facebook regisztráció esetén elfogadja az alkalmazás használatát.

A Rátalálsz.hu oldalon lévő Facebook közösségi modul adatforrása a www.facebook.com webhelyen regisztrált felhasználó nyilvános, közzétett saját profilképe. Az adatkezelés időtartamára, és módjára, illetve az adatok törlési és módosítási lehetőségeire a facebook.com közösségi oldal felhasználásra vonatkozó általános szabályzata (https://www.facebook.com/legal/terms?ref=pf), és adatvédelmi irányelve (https://www.facebook.com/about/privacy/) szerint történik.

A weboldalon az adatvédelem menüpont mutat jelen Adatvédelmi irányelvekre abból a célból, hogy a látogató annak teljes ismeretében döntsön a hozzájárulás megadásáról vagy megtagadásáról.

Adattovábbítás

A regisztráció során megadott személyes adatokat és képeket a Nail Shop Bt. mint üzemeltető felhasználhatja marketing célokra, azon felhasználók adatait akik a regisztrációs szabályzatot elfogadták és később nem iratkoztak le róla. Az Adattovábbításra vonatkozó részletes szabályozás az Adatkezelési Tájékoztatóban található.

Adatbiztonság

A Nail Shop Bt. számára a regisztrációs kérdőív kitöltésével átadott személyes adatokat csakis olyan jellegű a célra használja fel, amire tulajdonosa a hozzájárulását adta.
A Nail Shop Bt. által őrzött magántermészetű adatokat a tőle elvárható gondossággal és módszerrel védi attól, hogy azok részben vagy egészben illetéktelen kezekbe kerüljenek.
Gondoskodik az adatok biztonságáról, és megakadályozza azok jogosulatlan felhasználását. Az Adatbiztonságra vonatkozó részletes szabályozás az Adatkezelési Tájékoztatóban található.

Mobil Alkalmazás Általános irányelvei

A Google Play irányelveivel összhangban a Rátalálsz.hu mobil társkereső alkalmazás a következő funkciókhoz vagy adatokhoz férhet hozzá:

1. Helyadatok elérése: GPS- és hálózatalapú tartózkodási hely meghatározás

Az alkalmazás a helyadatok eléréséhez a GPS- és hálózatalapú tartózkodási hely hozzáférést kér a Felhasználó mobil eszközének tartózkodási helyéhez.

Az alkalmazás az értesítések kézbesítésénél használja fel a GPS és hálózatalapú tartózkodási hely meghatározást. Célja, hogy behatárolt körzetek által tudjon az alkalmazás értesítést küldeni azon felhasználók számára, akik a hely behatárolása által az adott városban/településen tartózkodnak, azáltal a keresési feltételeknek megfelelően tudja biztosítani a megfelelő társkeresők megjelenítését.

2. Fotók/Médiaelemek/Fájlok:

A társkereső alkalmazás felhasználja a fotókhoz/médiaelemekhez/fájlokhoz való hozzáférés révén a következőket:

  • USB-háttértár tartalmának olvasása
  • USB-háttértár tartalmának módosítása vagy törlése

A fotókhoz/médiaelemekhez/fájlokhoz való hozzáférés célja, hogy a Felhasználó profilképet tudjon feltölteni, illetve profiljához hozzáadni a már meg lévő fotóalbumából kiválasztva.

3. Tárhely

Az alkalmazás a következő jogokat alkalmazza a tárhelyre vonatkozóan

  • USB-tár tartalmának olvasása
  • USB-háttértár törlése/módosítása

A tárhely hozzáférés jogosultsághoz való hozzáférés célja megegyezik a fotókhoz/médiaelemekhez/fájlokhoz való hozzáférés céljával.

4. Kamera

A társkereső alkalmazás lehetővé teszi a kamerához való hozzáférést a következő célból:

  • Fotók és videók készítése

Az alkalmazás kamerához való hozzáférésének célja, hogy a Felhasználó fotókat készíthessen elő- és hátlapi kamerákkal, melyeket fel tud tölteni, mint a profilkép.

5. Egyéb hozzáférések

  • Adatok fogadása az internetről
  • Hálózati kapcsolatok megtekintése
  • Az említett hozzáférések engedélyezésének célja, hogy az alkalmazás az interneten keresztül adatokat cseréljen, ugyanis az Offline módban nem tud üzemelni.

Az alkalmazás egyéb mobil eszközre vonatkozó hozzáférés célja a következő:

  • Rezgés szabályozása
  • Készülék alvó üzemmódjának megakadályozása

Az alkalmazás lehetővé teszi az üzenetek érkezésekor a mobil eszköz jelzéseinek szabályozását, lehetővé téve ezáltal, hogy a Felhasználó folyamatosan tudja követni értesítéseit.

A Szolgáltató minden szükséges intézkedést megtesz annak érdekében, hogy az alkalmazás által kért adatokat megvédje.

Az adatvédelemmel kapcsolatos információkért, illetve amennyiben szeretné, hogy töröljük adatait a regisztráltak adatbázisából, azt a Kapcsolattartás oldalon küldött üzenetével tudja megtenni.