A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Életmód - Hírek, újdonságok


 

Bár a stressz alapjaiban véve lelki folyamat, mégis ha túl sokat aggodalmaskodunk az bizony az egészségünk során is felvethet néhány problémát. Ugyanis a sok stressz képes befolyásolni az érzékelésünket, az anyagcsere folyamatainkat, melynek következtében számos testi panasz jelentkezhet. Íme 4 tünet, ami egyértelműen arra utal, hogy sokat stresszelünk!


 

Szeretnél változtatni az életmódodon, de állandóan csak a kifogásokat keresed? Túlságosan nehéz vállalkozásnak tűnik, ezért úgy döntesz, inkább bele sem vágsz? Pedig jobb, ha tudod, hogy az életmódváltás csakis elhatározás kérdése, ami bár nem könnyű, de hosszútávon mégis csak nagyon megéri. Ugyanis, ha fejben eldöntöd, senki nem tántoríthat el. Tippjeink segítségével most némi iránymutatást igyekszünk adni annak érdekében, hogy könnyebben láthass neki vadonatúj életednek!


 

A mozgásszegény életmód egyre több betegség okozója lehet és erre nincs pozitív hatással az sem, hogy ma már szinte mindenhol lehetőségünk van lifttel közlekedni. Nyilván kényelmesebb, de alapesetben nem mindig indokolt. Ezért felmerül a kérdés: lifttel vagy lépcsőn? Akik a lépcsőzés mellett teszik a voksukat a lifttel szemben, azok hosszabb életűek lesznek? Lássuk, milyen érvek szólnak a lépcső mellett és miért is döntünk okosan, ha hanyagoljuk az újkor trendjét.


 

Ha már kipróbáltál ezerféle diétát, de még mindig nem érted el a kívánt alakot akkor adunk néhány ötletet, hogy hol ronthattad el! Cikkünkből megtudhatod, hogyan lehetsz sikeres a kudarcok helyett!


 

Nagyon meleg nyári napokon sokszor azt sem tudjuk, hogy mit igyunk, hogy ne legyünk szomjasak folyamatosan. A nagymértékű folyadékvesztés pótlására a legjobb egy gyönyörűen megtervezett és elkészített hűsítő nyári koktélcsoda!


 

A jógáról a legtöbbünknek a relaxáció és a harmónia jut eszébe, de igazunk van? Ha arra gondolunk, hogy a jóga gyakorlatok során a belső békét keressük, akkor nagyot nem tévedünk!


 

Egy kényeztető estére vágysz, amikor csak magadban vagy? Cikkünkben most néhány ötletet adunk ahhoz, hogy miként varázsolhatod fürdőszobádat igazi wellness szalonná és töltődhetsz fel testileg és lelkileg.


 

Biztos te is gondolkodtál már rajta, hogy milyen praktikák segítségével növelhető a magabiztosság illetve mik azok a trükkök, melyek segítségével könnyedebben képesek vagyunk kiállni saját magunkért. Cikkünkben most három egyszerű lépésben mutatjuk meg a magabiztossághoz vezető utat, neked csak meg kell fontolnod a tanácsokat. Íme!


 

Buliztál előző éjjel, most pedig szörnyű fejfájás kínoz. Házi praktikáink segítségével most könnyedén elűzheted a macskajajt. Mutatjuk, hogy hogyan!


 

Imádod a kávét, de sosem lesz igazán tökéletes? Tippjeink segítségével most megtudhatod mik a tökéletes kávé elkészítésének elengedhetetlen feltételei.