A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Sport - Hírek, újdonságok


 

A tekerés nem csak a szabadban lehetséges, ennek a nagyszerű sportnak köszönhetően csoportos foglalkozások keretein belül edzőteremben is hódolhatunk szenvedélyünknek. Nem próbáltad még? Nézd meg, mi is ez?!


 

A kezdő sportolók talán nem is sejtik, hogy milyen kulcsfontosságú a helyes cipőválasztás a siker eléréséhez és az egészség megtartásához. Íme néhány jó tanács, ha sportcipő vásárlása előtt állsz!


 

A kettlebell nem a mai kor vívmánya, hanem egy egyszerű eszköz, mely segítségével rövid időn belül is látható lesz a változás! Tetszeni akarsz magadnak a tükörben, nem?!


 

Te is szeretsz futni, ám az ősz beköszöntével beszorultál az edzőterembe? Tippjeink segítségével most megtudhatod miként hozhatod ki a legtöbbet a futópadból is.


 

Valószínűleg a cardiobalett kifejezés sokak számára ismeretlen lehet, pedig az utóbbi években ez a mozgásforma is fellendülni látszik. Ez az Amerikából érkezett őrület a klasszikus balett elemeit ötvözi a kardió gyakorlatok hatékonyságával, így egyszerre formálja alakunkat és edzi testünket, eközben pedig vidám és szórakoztató perceket is nyújt.


 

Az utóbbi években háttérbe szorultak a klasszikus értelemben vett edzőtermi sportok és sokkal inkább előtérbe kerültek a saját testsúlyunkkal történő mozgásformák. Ebben az esetben épp oly nehéz feladatra vállalkozunk, mintha naphosszat súlyzókat emelgetnénk, sőt talán még nehezebbre, hiszen bármily könnyűnek is látszik a feladat saját testsúlyunkkal edzeni, hidd el nem az. Ám vélemények szerint százszor jobban formálják a testet, mintha egész nap a konditeremben rostokolnánk. Lássuk, mit tud a crosstraining és mi az, amit nekünk érdemes tudni vele kapcsolatban.


 
magyarországi biciklitúra útvonalak nem csak a kerékpározás szerelmeseinek, de azoknak is, akik szeretnének egészségesen kikapcsolódni.

 
Valójában a választás teljesen rajtunk múlik. A választásnál a legfontosabb tényezők a biztonság és kényelem (ne érezzük feszéjezve magunkat). A zsírégetés ugyanolyan nehéz feladat egyedül vagy személyi edzővel. Az is igaz, hogy vannak napok mikor szinte vágyunk együtt edzeni másokkal egy edzőteremben, míg más napokon inkább ki sem mozdulnánk otthonról.

 
Sokak számára egyértelmű ez a kérdés, mégis egyre nagyobb számban vannak hazánkban, akik hobbiként űzik a síelést vagy snowbordozást. Az itthoni lehetőségek színvonala már-már egész magas fokú, mégsem lehet egy lapon említeni a szlovák vagy az osztrák sípályákkal.

 
C-vitamin, egy nagyon sokoldalú, ám mostanában mégis sokszor górcső alá kerülő vitamin. Vannak, akik egyenesen megkérdőjelezik jótékony hatásait. A következőkben kizárólag száraz tényeket soroltatunk fel, a következtetést vonja le mindenki saját magának.