A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Horoszkóp: Szűz csillagjegy (08.23-09.22)


Szűz csillagjegy (08.23-09.22)

Az állatöv hatodik jele

Alapeleme: Föld
Minősége: labilis
Uralkodó bolygója: Merkúr
Színe: fehér, szürke, halványpiros
Ásványai: jáspis, smaragd, világos topáz
Féme: higany, aluminium
Növényei: almafa, macskagyökér, saláta, som, köles, szantál, gabonafélék
Állatai: disznó, veréb, kis háziállatok
Száma: 10
Országai: Svájc, Törökország, Asszíria, Görögország, Brazília


A Szűz a legóvatosabb a különböző csillagjegyek szülöttei közül. Gondolkodását meghatározza a Merkúr lelkiismereti oldala, akkor a legboldogabb, ha valami hasznosat cselekszik és segít másokon. A földön jár és praktikus, nem szeret hibázni, tökéletes munkát végez, vállrándítással elintézi a bókokat. A Szűz nem szeret reflektorfényben lenni, önkritikája miatt; úgy érzi, hogy a teljesítménye soha nem elég jó. Hajlamos azt hinni, hogy a személyes értéke azonos azzal, amit teljesít.
Ha a munkája nem megy olyan jól, ahogy szeretné, szigorú előírásaival a körülötte lévő embereket terhelheti. Habár a legtöbb Szűz ezt nem személyes kritikának szánja, az éles szavak nagyon bántóak lehetnek. Néhány kellemes hobbi segíthet Önnek megszabadulni a negatív jellemvonásaitól.

A legtöbb Szűznek van tehetsége az irodalomhoz, kitűnő írók lehetnek. Sokan közülük szívesen dolgoznának egy szerkesztőségben; éleslátásuk jó adottság a művészi kritikához. A zenéhez is kiváló érzékük van, sok Szűz hivatásos zenész. Habár nagyon intelligens, legjobban valamilyen felügyelet alatt tud dolgozni, mivel gyakran "nem áll össze a kép".
Ritkán törődik azzal, hogy "megtegye", de még ha a fizetése alacsony is, egyszerű természete és a konzervatív befektetésekre való hajlama nagy nyugdíjat biztosít. Körültekintő útjai erényesek, de a Szűznek fontos, hogy felismerje, az aszkéta életmód nem vezet jóra, és a pénz élvezete a kemény munka jól megérdemelt jutalma.

A Szűz megbízható és hűséges partner, kényelmet talál a házasélet mindennapjaiban. Az, hogy szeret segíteni másokon, megerősíti romantikus kapcsolatát, bármit megtenne partneréért. Bár a legtöbb ember becsüli ezért a képességéért, mások természetesnek veszik. Tanulja meg kihangsúlyozni jogait minden kapcsolatban, akkor is, ha ezzel önértékelését kockáztatja. Ha boldogtalan, ítélkezővé válhat a partnerével szemben, akkor is, ha önmagára mérges és magát érzi felelősnek azért, ami elromlott. A Szűznek figyelnie kell érzelmeire, mert a túlzott öntudat a másokkal szembeni túlérzékenységhez vezethet. Bizonyosodjon meg róla, hogy a magas elvárások nem akadályozzák meg örömét! Ha kevesebb terhet cipel, felfedezi saját jóságát, és ráébred az önmagában lakozó tökéletességre minden dologban.

Figyelem:
Az itt olvasható jellemzések persze nem mindenkire vonatkozik, Így kérünk téged ne általánosítsd partneredet. Lehet, hogy pont Ő az IGAZI.