A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Tech - Hírek, újdonságok


 

Mi ösztönözte a Mazda mérnökeit a Skyactive technológia kifejlesztésére? A kevesebb fogyasztás mellett a nagyobb hatékonyság és teljesítmény elérése, továbbá számtalan környezetbarát működési előnyök kiaknázása.


 

Nehéz elképzelni egy olyan világot, ahol futurisztikus autókkal rójuk a kilométereket, miközben védjük a környezetünket is. Az elektromos és hibrid autók után jön a következő lépés – a sűrített levegővel működő autó!


 

Ma már alig találkozunk olyan emberrel az utcán, aki nem rendelkezik okostelefonnal. És az okostelefonhoz most már okosóra is dukál!


 

Imádsz az Interneten vásárolni? Nem ismeretlenes számodra az E-bay, az Aliexpress, a Topshop, az Amazon és az Asos fogalmak? Közeli ismerőseid rendelései mind-mind rajtad keresztül futnak be? Ha a kérdésekre igennel feleltél, akkor ez a cikk éppen neked szól. Tippjeink segítségével most megtudhatod, miként fejlesztheted tökéletesre az Interneten történő vásárlásaidat, úgy, hogy száz százalékos garanciával tudd, a tökéletes terméket választottad és nem válsz átverés áldozatává.


 

A telefonunkkal kelünk és fekszünk. Nulla huszonnégy online vagyunk, közösségi jelenlétünk folyamatos. Sms-eket írunk és fogadunk, e-mailezhetünk akár a metrón vagy a buszon, de még sétálás közben is. Az Interneten lóghatunk unalmas perceinkben.


 
azaz egy helyszín, több hangulat. Bízzuk a lámpákra ezt a feladatot.

 
Mikor a napok rövidülnek, a sötétség hamarabb beszorít minket az udvarról vagy a teraszról. De ne essünk kétségbe – a kültéri világítás meghosszabbítja a nappalokat és több időt tölthetünk a szabadban.

 
Itt az ideje, hogy megtudjuk a 3D filmek titkát, azaz mitől lesz háromdimenziós.

 
Gyerekszobai világítás kiválasztásánál különösen figyelmet kell fordítanunk pár lényeges szempontra.

 
Egyre többen ismerik és használják a GPS (Global Positioning System – Általános Helymeghatározó Rendszer) készülékeket útvonalaik tervezésére, irányítására. A GPS navigáció minden esetben a Föld körül keringő műholdak által sugárzott jelek segítségével állapítja meg az autó aktuális helyzetét.