A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Trend - Hírek, újdonságok


 

Manapság már egyáltalán nem szokatlan, ha nőtársaink különböző szépészeti beavatkozásoknak vetik alá magukat, mindezt annak érdekében, hogy megőrizzék a legjobb formájukat…


 

Itt a nyár, a napsütés és a forróság, amit már oly régóta vártunk. Mi sem lehetne ennél jobb ok, hogy útra keljünk és felfedezzük, milyen trendi színek közül válogathatunk az idén nyáron a legújabb ruha kollekciókban.


 

Reggel munka előtt nincs időd sminkelni? Íme, néhány egyszerű trükk, amivel gyorsan és hatékonyan varázsolhatsz magadnak natúr sminket.


 

Az idei szezon ékszerként tekint körmeink szépségére, ezt pedig a legkülönbözőbb megoldások használatával éri el. Ezernyi vibráló szín és árnyalat közül válogathatunk, ráadásul az ombre vagy a körömdísz sem lesz tabu.


 
Milyen illik hozzám? Teszik fel sokan a kérdést. Írásunk nekik próbál segíteni.

 
2011-ben is beköszöntött a divat világába újdonságként a tavaszi/nyári napszemüveg trend, így itt az ideje, hogy felkészüljünk az idei év egyedi stílusaira. Manapság már nélkülözhetetlen kiegészítővé vált egy-egy divatos napszemüveg. A márkás napszemüvegek igazi versenye idén a fantáziát testesíti meg, s az 50-60-70-es évek hangulatát idézve új formákat jelentenek majd a mindennapokban.

 
Az új évvel megjelennek a különböző irányzatok újdonságai is – nézzük most egy kicsit a divatvilág szemszögéből.

 
Ha kicsi a lakás, ha egy helyiségnek több funkciót kell betöltenie, ha nem szeretjük a zsúfoltnak látszó tereket, és ha kedveljük a különleges vagy akár extravagáns belső tereket – akkor az áttetsző, üveg- és plexibútorok nyújtanak tökéletes megoldást. Ez az egyre népszerűbb és divatos bútortípus bizony alaposan megmozgatja a formatervezők fantáziáját…

 
Egyre többen szinte több időt töltenek munkahelyükön, irodájukban, mint otthon.

 
Mikor laptopot készülünk vásárolni, célszerű végiggondolni mire fogjuk használni elsősorban a gépet, és ha tényleg a funkciók a lényegesek egyes laptopok olcsón beszerezhetők.