A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Horoszkóp: Halak csillagjegy (02.20-03.20)


Halak csillagjegy (02.20-03.20)

Az állatöv tizenkettedik jele

Alapeleme: Víz
Minősége: labilis
Uralkodó bolygója: Jupiter, Neptun
Színe: barna, zöld
Ásványai:
kavics, korall, zafír, krizolit, ametiszt
Féme: ón
Növényei: páfrány, moha, hínár, szilfa, tengeri és vízinövények
Állatai: hattyú, ló, kagyló, csiga, víziállatok
Száma: 11
Országai: Normandia, Portugália, Szahara, Málta, Ceylon


A Halak egy vízjel és a Neptun, a szellemiség és képzeleterő bolygója, hatása az uralkodó. a Halak fő jellemvonásai: ábrándozó, alkalmazkodó és együttérző, főképpen a mások szenvedéseivel szemben. Hajlamos arra irányulni, hogy a világegyetemben minden élőlényre alapvetően cseppfolyóság és egyidejűség jellemző. Mivel a Halak gyakran találják magukat szembe azzal, hogy nehezen tudnak különbséget tenni a valóság és a képzelet között. Számukra a fantázia a valóság. A legtöbb Halak szülötte, már fiatalon megtanulja hogyan tartsa magában túláradó fantáziájának eredményét, ritkán enged közel magához másokat, mivel fél a véleményüktől. Ebben az esetben különösen nagy szerephez jut, azon intuitív képessége, mellyel előre látja mások reakcióját. Néha fárasztó lehet egy pajzs, mely ráadásul a Halak személyiségének része, de általában úgyis magányosan éri jól magát.

A Halak sok pozitív képességgel rendelkeznek, melyek segítségével ellensúlyozni tudják a valós világ hiányosságait, de veszélyessé is válhat, ha az álmodozást túlzásba viszik. Ezért fontos, hogy megtalálják a középutat a fantázia és valós világ között. Továbbá fontos, hogy bízzanak és kitartsanak megérzésük mellett, így megóvhatják magukat a csalódásoktól, mivel a Halak alapvetően hiszékenyek és könnyen félrevezethetők. A Halak nem a legszervezettebb csillagjegy. Ezért fontos, hogy olyan karriert válasszanak mely nem jár sok papírmunkával és nem szükséges hozzá vezetői képesség. Általában a szociális munkák terén tudják igazán érvényesíteni önfeláldozó természetüket. Sokaknak ezen csillagjegy szülöttei közül van szerepjátszási képessége, mely éppen a mások személyiségének kiismeréséből adódik. Sokan jeleskednek a képzőművészet terén is, ezzel kifejezve a bennük lakozó szépséget, saját maguk és a világ számára.

Sokan jól fizetett, sikeres hivatást töltenek be azon tény ellenére is, hogy az anyagi jólét nem kifejezetten érdekli a jegy szülötteit. Általában minden pénzét szeretteinek vagy olyanoknak ad, akiknek szükségük van rá. A pénzügyi veszteségek elkerülése érdekében célszerűegy pénzügyi szakember véleményét, szolgáltatásait kérni. Kapcsolataikat érzelmesség, szentimentalizmus jellemzi. A Halak hajlamosak gyorsan és könnyen szerelembe esni és saját maguk védelmében minden problémáért a szeretett személyt okolni, még akkor is ha jól tudják ők rohantak fejjel a falnak. Mint a Rák szülöttek, a Halak kapcsolatai is társfüggővé válnak, azzal a nagy különbséggel, hogy ez a Halaknál a káros szenvedélyeknek való hódolással is kiegészül. Ezért a Halaknak nagyon kell vigyázniuk az itallal és soha ne fogyasszanak kábítószereket és kerüljék, azon társaságokat, ahol ezek jelen vannak. Ezért van szükségük a Halaknak egy valós világszemléletű, gyakorlatias, megbízható társra, aki megalapozza az életüket a Halak képzelőerejének lerombolása nélkül.

Figyelem:
Az itt olvasható jellemzések persze nem mindenkire vonatkozik, Így kérünk téged ne általánosítsd partneredet. Lehet, hogy pont Ő az IGAZI.