A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Horoszkóp: Nyilas csillagjegy (11.22-12.21)


Nyilas csillagjegy (11.22-12.21)

Az állatöv kilencedik jele

Alapeleme: Tűz
Minősége: labilis
Uralkodó bolygója: Jupiter
Színe: kék, bíbor, kármin
Ásványai: gránit, türkiz, piros-zöld tarkázott kövek, jáspis, lapis lazuli
Féme: ón
Növényei: begónia, mályva
Állatai: szarvas, varjú, ló, kutya, elefánt
Száma:4
Országai: Dalmácia, Spanyolország, Magyarország, Arábia, Ausztrália


A szenvedélyes Nyilast, mely a legoptimálisabb csillagjegy, a szerencsés Jupiter uralja. Közvetlen, szabadságszerető, örömteli, jó humorérzékkel megáldott filozófiai természete sokakat fellelkesít. Szeret tanácsokat adni, és gyakran azt látni, hogy nyers megközelítése mások számára tapintatlan és indiszkrétnek tűnik. Ha van rá ideje, jobb lenne előbb gondolkodni aztán beszélni. A Nyilasok örökös utazók, akik keresik a kihívásokat hiszen úgy érzik ez segíti őket abban, hogy jobban megértsék az élet értelmét.

A tudás utáni vágya nyugtalansághoz vezethet, de sem neki sem másnak nem lesz lehetősége korlátot szabni ennek, egészen addig amíg ő maga nem látja tisztán, hogy mit is akar tenni. A kivételesen intelligens és független gondolkodási stílusa természetes tanárrá és vezetővé emeli, csak úgy mint örökös tanulóvá. A stagnálás és rutin megölik egyéniségét és mindenképpen elkerülendőek. Gyűlöli a formalitásokat és gyakran megdöbbenti az embereket azzal, hogy fontos alkalmakkor is utcai ruhában jelenik meg. A Nyilas kedveli a vicces, laza életstílust, ami másoknak szertelennek tűnhet, de az életről alkotott bohém felfogása, beleértve a nagy evéseket és ivásokat is, szerves részei az életének.
Ki nem állhatja az unalmas munkahelyeket.

Ha kénytelen a részletekkel foglalkozni, akkor gyakran követ el hibákat, nem a hozzáértés hiánya miatt, hanem mert úgy érzi fölösleges időt pazarolni az élet apró dolgaira. Éppen ezért olyan pályán érzi otthonosan magát, ahol kibontakoztathatja kivételes képességeit. A Nyilast sokkal jobban érdekli az intellektuális kielégülés mint a pénz, amit inkább költ tanulásra, utazásra mint a lakásra, bútorokra vagy akár ruházkodásra. Az élet anyagi oldalához kapcsolódó érdeklődés intellektuális hiánya miatt kiválóan alkalmas a non-profit vagy szociális szférában felső vezetői munkakör betöltésére. Szüksége van azonban egy olyan személyre, aki képes rendszerezni tennivalóit és vezetni hatalmas határidőnaplóját.
Megtalálja helyét a bonyolult kapcsolatokban, legendás a Nyilasok korlátlan szabadság iránti igénye.

Igazán nem szeretne senkit sem megbántani, de a szerelem iránti étvágya változatosságot kíván. Mivel állandóan a jelenben él, fontosnak tartja szeretőit, de természetesen csak az adott pillanatban.
Néhány Nyilas sohasem házasodik meg, mivel úgy gondolják, hogy az ilyesfajta elkötelezettséget nagyon komolyan kell venni, és egész életükben várnak az igazira. Mások többször is megházasodnak és minden alkalommal elmondják, hogy "ezúttal szentül hiszem hogy megtaláltam életem párját".

Általában összekeveri a szexuális vonzódását a szerelemmel és nem veszi észre, hogy egy intelligens társ, aki éppolyan jó barát is mint szerető sokkal fontosabb, mint egy futó kaland. Fontos, hogy egy ragaszkodó, de ugyanakkor gyanakvó partner börtönbe zárhatja határtalan jó természetét.

Figyelem:
Az itt olvasható jellemzések persze nem mindenkire vonatkozik, Így kérünk téged ne általánosítsd partneredet. Lehet, hogy pont Ő az IGAZI.