A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Gazdaság - Hírek, újdonságok


 

Tudjuk, hogy spórolni rendkívül nehéz, ráadásul van, akinek ez szinte alapból nem megy. Mégis van néhány ötletünk, hogy miként érezheted hónap végén is önfeledtnek magad és mehetsz szórakozni tele pénztárcával. Cikkünkből most ugyanis megtudhatod, hogy mik azok a dolgok, amikhez akár ingyen is hozzájuthatsz, anélkül, hogy felesleges tízezreket dobálnál ki az ablakon.


 

Heti rendszerességgel fogadjuk meg, hogy holnaptól bizony nem bánunk többet könnyelműen a pénzünkkel, ám ezeket a fogadalmakat az első szembe jövő üzletben könnyedén képesek vagyunk megszegni. Elcsábulunk egy-egy szenzációs akció láttán vagy földbe gyökerezett lábbal áhítozunk egy vadonatúj kabát után, ami aztán hamar a szatyrunkban lapul. Tippjeink segítségével most megmutatjuk, hogyan takarékoskodhatsz úgy, hogy közben minden igényedet maradéktalanul ki is elégíted.


 
Minden utazási iroda kínál last minute utakat, de főszezonban nehezen lehet igazán jót kifogni. Egyáltalán vannak igazán olcsó ajánlatok? Hogyan találjuk meg a legjobb úti célokat a legkedvezőbb árakon

 
Ha sikerült megszabadulnunk attól a régi beidegződéstől, hogy pénzügyeinket csak bankfiókban intézhetjük, akkor az internet segítségével időt és pénzt is megtakaríthatunk.

 
Ha már valakinek hitelre van szüksége, természetes, hogy a legkedvezőbb konstrukciót szeretné megtalálni. Ennek az egyik legegyszerűbb módja az online hiteligénylés.

 
Hazánkban még kicsit idegenkednek a gondolattól, hogy idegenekre bízzák a rendezvényszervezést.

 
Tesztek bizonyítják, hogy mikor a biztonságról, vagy az időállóságról van szó a pár tízezer forintos acélajtók legalább olyan jó szolgálatot tesznek, mint az ötször többe kerülő üvegszálas vagy tömör-fa bejárati ajtók. Azonban ez mégsem jelenti azt, hogy hosszútávon az acélajtó jelenti a legjobb megoldást.

 
Hirtelen pénzre lenne szükségünk? Ahelyett, hogy a sokat emlegetett „gyors kölcsön”-t kínáló cégeket keresnénk meg, akik igen magas kamatra adják a segítséget, érdemesebb a bankok által kínált szabad felhasználású hiteleket megvizsgálni. Következő írásunkban ehhez nyújtunk segítséget.

 
A CASCO fogalmával minden gépkocsi tulajdonos tisztában van, azonban elegendő figyelmet fordítunk lehetőségeink felmérésére? Tudjuk, mikor nem fizet a biztosító? Elolvastuk az apró betűs részeket is a kötvényünkben? Írásunkban a fenti és még sok hasznos kérdésre választ kapunk.

 
Egyre több lakást látnak el különböző biztonsági berendezésekkel, ennek oka lehet már egy rossz tapasztalat, de a megelőzés is jelentős szerepet játszik. Hiszen ki ne szeretné otthonát, családját biztonságban tudni.