A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Divat - Hírek, újdonságok


 

Kalapot legtöbbször a divat és a védelem miatt hordunk manapság. Az mindenesetre biztos, hogy a megfelelő kalap kiválasztása nem feltétlenül könnyű feladat. Segítségképpen körbenéztünk, milyen fejfedők mellett dönthetünk a mustra során!


 

Itt a nyári strandszezon! Még nem késő felmérni a terepet, mi a divat idén a bikini tekintetében. Cikkünkből megtudhatod, milyen fürdőruhát vásárolj, ha trendi szeretnél lenni az idei nagy melegben!


 

Valami merészebb megoldást keresel, de nem tudod mit válassz? Írásunkban most a trendi rövid frizuráké a főszerep, melyek idén rendkívül divatosnak és szexinek számítanak majd.


 

Bár még a tél utolsó heteiben járunk, de már sokunkat megcsapott a tavasz közelgő hangulata. Ha szeretnél képben lenni az idei szezon trendjeivel, akkor olvasd el cikkünket, melyben némi előrejelzést nyújtunk a tavaszi idényre.


 
Gondoltad volna, hogy meghatároz a szín amit viselsz? Ezek a színek hatása, hatással van hangulatunkra is. Nincs ez máshogy a körmünknél sem! Olvass tovább, hogy megtudd mit árul el rólad a manikűröd színe!

 

Közeleg a karácsony, de nem tudod, milyen sminket is válassz? Összeállításunkból most megtudhatod, milyen irányzatok hódítanak az idén és segítünk elkészíteni is azt.


 

Akár tetszik, akár nem, borotválni márpedig kell. Igen, még télen is. Akármilyen csábító is a gondolat, hogy a nagy hidegben elodázzuk a heti-kétheti szőrtelenítést, mondván hosszú nadrágban senki sem látja, a helyzet az, hogy az igényesség velejárója a rendszeres szőrtelenítés is.


 

Nem tudod mit viselj az idei szezonban? Tanácstalan vagy a vásárlás során? Akkor most cikkünkből megtudhatod mik azok az elengedhetelen darabok, melyeket érdemes beszerezned a közelgő téli hónapokra.


 

Festeted a hajad, de nem tudod milyen készítményekkel őrizhetnéd meg fényét hosszútávon. Cikkünk most segít neked abban, hogy miként ápolhatod festett tincseidet és őrizheted meg azok ragyogását, akár több héten át.


 

Az utóbbi napok egyértelműen a közeledő télről adtak nekünk tanúbizonyságot. A hirtelen csökkenő hőmérséklet elengedhetetlenné teszi, hogy elővegyük vagy beszerezzük a szezon alapdarabjait, a sapkát illetve sálat. Cikkünkben a legdivatosabb télies kiegészítőket vonultatjuk fel, melyek amellett, hogy védenek a mínuszoktól trendi külsőt is kölcsönöznek viselőjüknek.