A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Horoszkóp: Skorpió csillagjegy (10.23-11.21)


Skorpió csillagjegy (10.23-11.21)

Az állatöv nyolcadik jele

Alapeleme: Víz
Minősége: fix
Uralkodó bolygója: Mars, Plútó
Színe: vörös és piszkoszöld, fekete
Ásványai: ametiszt, hematit, mágnes, topáz, cinóber, obszidián, sarder
Féme: acél
Növényei: juhar, bab, fekete szeder, hanga, répa, kökény, mérges növények
Állatai: farkas, harkály, mérges hüllők és gyíkok
Száma: 4
Országai: Algéria, Marokkó, Norvégia, Bajorország


A Skorpió vízjegy, melyet a Plútó, a pszichológia bolygója irányít. Heves, kreatív és hajtós természetű nagyon vonzó külsejű vagy , és telve vagy reform gondolatokkal illetve összetett érzelmekkel. A Skorpiók mindig megpróbálnak a dolgok mélyére hatolni. Sokszor nem tudod uralni feltörő energiádat, ami a legrosszabb Skorpió-tulajdonságokat hozza felszínre: a féltékenységet és a november utáni megszállott vágyat.

Próbáld meg ezt elkerülni, annyi más, hasznos módja van energiatartalékod mozgósításának! Céljaid elérésében az akadályoz leginkább, hogy az emberek gyakran félreértenek téged. Ettől te elbizonytalanodsz, és nem tudod, mit gondolj a körülötted levő emberekről. Gondjaid abból is erednek, hogy gyakran magadat sem érted igazán, így másoknak sem tudod megmutatni az igazi énedet. Bolygód, a Plútó néha teljesen kiszámíthatatlan, de jóformán kimeríthetetlenül sok lehetőséget is tartogat számodra. A Skorpióknak rendszeresen szükségük van valamire, aminek segítségével levezethetik fölös energiáikat.

Ezért állandóan foglalkozniuk kell valamivel. Ne feledd, hogy testednek és elmédnek állandó mozgásban kell lennie ahhoz, hogy tovább fejlődjön! Mivel jól bírod a stressz-helyzeteket, jól megállod a helyed a mai rohanó, felpörgetett munka-centrikus világot. Mivel a Skorpiók imádnak a rejtett dolgok után kutakodni, kitűnő sebészek, tudósok, kutatók és pszichológusok kerülnek ki közülük. Figyelemre méltóan tudsz a pénzzel bánni: ügyesen válogatsz a részvények között, szokatlan módon kezeled az adósságot. Ezen képességek birtokában nagyvállalatok pénzének kezelésében és forgatásában is megállod a helyed.

Figyelem:
Az itt olvasható jellemzések persze nem mindenkire vonatkozik, Így kérünk téged ne általánosítsd partneredet. Lehet, hogy pont Ő az IGAZI.