A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Család - Hírek, újdonságok


 

Ha aktív időtöltésre adja a fejét a család, a vidámpark mindig jó döntés lehet. Magyarország vidámparkjaiban is sok száz család tagjainak arcára kerül mosoly egy - egy kellemesen eltöltött nap során. Ezúttal Európa kínálatát vettük górcső alá!


 

Babát terveztek, de nem akar összejönni? Szeretnéd tudni, melyek azok a napok melyek során a legvalószínűbb a teherbe esés? Cikkünkből most megtudhatod mire érdemes odafigyelnetek, ha családalapításon gondolkoztok. Baba projectre fel!


 

Nyilván sokkoló élmény, amikor csemetéd abba a korba lép, hogy aktív internet felhasználóvá válik. Ráadásul a világhálón számos veszély leselkedhet rá. Cikkükben most néhány tanácsot adunk a rémült szülőknek azzal kapcsolatban, hogy miként védhetik meg gyermekeiket az internet káros hatásaitól.


 

Munka és család egyensúlya? Nehéz megtalálni az aranyközéputat? Mások hogy csinálják? Olvass tovább hiszen van remény, hogy te is kiegyensúlyozott harmonikus családot teremts munka mellett.


 

Kismamának lenni a világ egyik legcsodálatosabb dolga, ám tévedés azt hinni, hogy az anyasággal járó kellemes pillanatokat nem kísérik álmatlan éjszakák vagy nehezebb, fájdalmasabb percek. Ezekre bár felkészülni nem lehet, de néhány tipp és trükk segítségével talán megkönnyíthetjük az anyaság első néhány hónapját, amíg kezdő mamikból rutinos anyukákká válunk.


 

Abban bizonyosan mindannyian egyetértünk, hogy gyermekeinknek tápláló és egészséges ételekre van szükségünk a megfelelő fejlődés érdekében. Ám abban már megoszlanak a vélemények, hogy ezek az ételek a boltok polcairól, kész formában származzanak, vagy mi magunk készítsük el azokat.


 

A szülők közti egyik legnagyobb dilemma, hogy vajon adjanak-e gyermekük szájába cumit vagy sem? Egyesek már az első pillanattól kezdve igyekeznek kisbabájukat cumival elhallgattatni, míg mások egyenes ódzkodnak a cuminak még a gondolatától is. Mi a jó megoldás? Egyáltalán van ilyen?


 
Karácsonyhoz közeledve szinte napról napra jobban és jobban átjár bennünket az ünnepi hangulat. A legtöbb embernek mégis gondot okoz, hogyan teremtsen meghitt hangulatot karácsonyra.

 
Az ajándékozás komoly fejtörést jelent minden alkalommal, és talán ez többszörösen igaz férfiak esetében. Pedig, ha azon gondolkoznánk el, milyen személyiség a megajándékozott, mi a hobbija, milyen szokásai vannak szinte magától jön a sok ajándék ötlet.

 
Elérkezett az adventi készülődés ideje, ilyenkor előbb-utóbb, mindenkit eláraszt az ünnepi hangulat, mely Szentestén csúcsosodik. Ezen a napon díszítjük fel a karácsonyfát és egész otthonunkat átjárja a meghittség, a szeretet. Ahhoz, hogy ez az érzés méltóképpen ki tudjon teljesedni, a környezetünket, otthonunkat díszítsük fel már most, a karácsony hangulatát idéző dekorációba.