A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Szabadidő - Hírek, újdonságok


 

Kaland vagy kihívás lakókocsival vagy sátorral utazni? Manapság is igen népszerű a kempingezés, egy-egy területen egész kis falu épül fel nyáron a strandok közelében. Íme, néhány indok miért érdemes a sátor vagy a lakókocsi mellett dönteni szállásként!


 

Irány a nyár! Általában ami biztos, hogy menni akarunk. Kimozdulni, pihenni, nyaralni, strandolni... Íme, egy jó ötlet ehhez, amire sokan nem is gondolnának a lehetőségek számbavétele során!


 

Kedvenceink társaságában történő sportolás egyre nagyobb teret hódít. Előbújtak már az első napsugarak, ideje minél több időt aktívan a szabadban tölteni - természetesen együtt!


 

Kikapcsolódnál, de nem tudod hogyan? Tippjeink segítségével most megtudhatod milyen programokat érdemes beiktatnod, ha szeretnéd izgalmassá varázsolni a téli szezont is.


 

Mit meg nem adnál jó kis feketéért a reggeli szürkületben? Alig várod, hogy elkortyolgasd kedvenc tejeskávédat? De vajon azt is tudod, hogy a kávé íz világa van oly széles spektrumú, mint a boroké? Körültekintően választod ki a számodra megfelelő ízt vagy csupán random leemeled a polcról a legszimpatikusabb kiszerelést? Cikkünk segítségével most elkalauzolunk a kávék rejtelmes világába, hogy te mind az ízek szerelmese, megtudhasd mit is miért is érdemes választani.


 
Kutyatartóként tudom, hogy egy jó gazdi, ha tehetné, mindenhova magával vinné kedvencét. Legyen szó egy kis rágcsálóról, cicáról, vagy két Bernáthegyiről. És ahogy mindenre, természetesen erre is van lehetőségünk. Akár hosszabb utazást tervezünk, akár kirándulni megyünk a közeli erdőbe, vagy csak pihenünk egyet a vidéki telken, magunkkal vihetjük kedvencünket, néhány dolog beszerzése után.

 
Dióhéjnyi Diéta Bemutató – Ha Nem Tudod Hogyan és Melyik Fogyókúrát Válaszd

Ha úgy látod, kicsit többet mutat a mérleg a szokásosnál és szívesen megszabadulnál a feleslegtől egy kis diétázás árán sikerülhet is. Nagyon sokféle módja van annak, hogy a pluszkilóktól egészségedet megőrizve, szenvedés nélkül megszabadulj meg! Most megismerhetsz párat közülük!

 
Aki házikedvencet tart, biztosan rengeteget hallott már a rájuk veszélyt jelentő élősködőkről, bolhákról, kullancsokról, szúnyogokra, férgekről. A bolhák és férgek egész évben előfordulnak és távoltartásukról folyamatosan gondoskodnunk kell, míg a kullancsok és szúnyogok csak a tavasz beköszöntével bukkannak elő. Ezek az élősködők sajnos évről-évre egyre ellenállóbbakká válnak és tovább tart aktív időszakuk.

 
Biztosan te is érezted már magadon, hogy egy nehéz nap után hazaérve fáj a derekad, a lábaid is picit sajognak, a vállaid is elnehezülnek. Ilyenkor egy forró fürdő is sokat segíthet, azonban az igazán szerencséseknek van módjuk arra is, hogy beüljenek egy infraszaunába. Ahol kényelmesen el lehet felejteni a nap fáradalmait.

 
Az állattartás velejárója a rendszeres ápolás. Ha nincs lehetőségünk kedvencünket rendszeresen kozmetikushoz vinni, érdemes elsajátítani néhány otthon is elvégezhető trükköt. A kutyák fajtától és tartási módtól függően eltérő gyakorisággal igénylik a fürdetést, szőrápolást. Ezen kívül fontos a szem és fültisztítás, esetleg a karomvágás, fogápolás.