A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Horoszkóp: Vízöntő csillagjegy (01.21-02.19)


Vízöntő csillagjegy (01.21-02.19)

Az állatöv tizenegyedik jele

Alapeleme:
Levegő
Minősége: fix
Uralkodó bolygója: Szaturnusz, Uránusz
Színe: fekete, viola, sötét színek
Ásványai: kristály, obszidián, fekete gyöngy, zafír, Ólom, turmalin, aquamarin
Féme: ólom, urán, nikkel
Növényei: varjútövis, mirha, kék nefelejcs, füstölök
Állatai: birka, páva, szentjánosbogár, világító állatok
Száma: 2
Országai: Arábia, Poroszország, Svédország, Finnország


A legfüggetlenebb zodiákus jel, Vízöntő! Az eredeti, kiszámíthatatlan Uránusz irányítja. Gyakran különcnek tunik közönyös, néha zárkózott természete miatt. A Vízöntő általában sokféle embert ismer, mégis alapjában véve magányos, aki szabad idejében szívesen merül el újító tevékenységekben. Vele született önbizalma, önállósága miatt nehezen alakít ki szoros kapcsolatot. A barátai mégis fontosak számára, mert a Vízöntő egy nagyon szimpatikus jel.

A Vízöntő éles elméje fogékony az új ötletek iránt. Vigyázz, ne ragaszkodj olyan információkhoz, amelyed nincsenek megfelelően alátámasztva, mert az izgalmas viták melletti kitartása dogmatizmussá válhat. Makacssága hatósági személyekkel való problémákhoz vezethet. Akkor lesz a legboldogabb, ha megtanul alkalmazkodni egy kicsit; a rugalmasság segíteni fog Önnek, hogy elfogadják a világban.
A Vízöntő egyáltalán nem anyagias, a pénz nem a státusz vagy a hatalom miatt érdekli, hanem hogy időt vásároljon vele: szabadságot az anyagi elvárásoktól.

Ez különösen fontos, ha a munkája nem biztosítja azokat az eszközöket, amelyekkel kifejezheti leleményes életfelfogását, vagy elnyomja emberi kapcsolatait. Független természete ellenére a csapatmunkában is jó, gyakran vezető szerepet játszik, hogy biztosítsa a szervezeti célok megvalósítását. Bár ez a képessége sok szakmában értékes, idealizmusa mégis olyan szituációkban teszi boldoggá, ahol szociális változásokat érhet el. Sőt, mivel az Uránusz irányítja a gyors technológiai fejlődést, illenek hozzá a számítógéphez kapcsolódó szakmák.

Az intimitás nehezére esik a Vízöntőnek. Fél is meg nem is a magánytól, de a hajlama, hogy mindent saját maga végezzen korlátozza a kapcsolatok kialakítását. Ennek ellenére nyílt és őszinte, és szereti megosztani gondolatait másokkal. Mivel ötletei annyira frissek, szüksége van egy partnerre, aki nem csak tiszteli önállóságát, hanem tolerálja "bogarainak" egy részét is!

Az igaz barátság sokkal fontosabb számára, mint a romantika; a Vízöntők szinte soha nem alakítanak ki olyan kapcsolatot, amely csak a szexualitáson alapul. A viharos ügyek szintén nem egyeznek zárkózott természetével. Az érzelmi jelenetek lehangolják, és gondot okoz, hogy megszabaduljon egy olyan potenciális szeretőtől, aki csak egy kicsit is bizonytalannak tűnik. Sok Vízöntő soha nem alakít ki tartós kapcsolatot, egyszerűen azért, mert túl sok gonddal jár. Ez nem túl szerencsés, mert igazán sokat nyerhet az intim, rugalmas, érdekes kapcsolatokból, amelyek biztonságot nyújthatnának magányos útjain. Az egészséges, szoros kapcsolatok segíthetnek abban, hogy a zárkózottságot fejlődéssé, a merevséget meggyőződéssé alakítsák, és ezzel ő is megismerheti emberi természetét.

Figyelem:
Az itt olvasható jellemzések persze nem mindenkire vonatkozik, Így kérünk téged ne általánosítsd partneredet. Lehet, hogy pont Ő az IGAZI.