A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Horoszkóp: Mérleg csillagjegy (09.23-10.22)


Mérleg csillagjegy (09.23-10.22)

Az állatöv hetedik jele

Alapeleme: Levegő


Minősége: kardinális
Uralkodó bolygója: Vénusz
Színe: világoszöld, kék, rózsaszín
Ásványai: gyémánt, berill, fehér márvány, fehér kvarc
Féme: réz
Növényei: puszpáng, szamóca, zsálya, ibolya, citromfa
Állatai: galamb, strucc, szamár, liba
Száma: 8
Országai: Kína, Tibet, Japán, Ausztria, Egyiptom, Líbia, Argentína


Nézd meg a merleg heti horoszkópot

Mérleg, a legelragadóbb jegy szülöttje. Társasági ember, szimpatikus és népszerű, mindenkivel kedves, és számtalan kiváló barátja van. A Vénusz szellemi, lelki oldala az egyensúly és a harmónia keresésére ösztönzi, és kifinomult ízlése kiegészíti a luxus, elit életstílus iránti vágyát. Kedveli a művészetet és a zenét, szívesen vásárol festményeket, operába jár, és művek készítése helyett leendő művészeket támogat. A legtöbb Mérleg nem feltétlenül szép, mégis attraktívak és stílusosak.

Annak ellenére, hogy szüksége van emberekre, meglehetősen tárgyilagos, tényszerű, és megőrzi a hidegvérét; megvan a képessége, hogy a bonyolult tárgyalásokat is személytelen modorban kezelje. Néhány Mérleg szereti ezt a képességét a békítéseknél kamatoztatni, különösen, ha nagy tétje van.

A Mérlegnek szüksége van az eleganciára - gyűlöli a nélkülözést, a piszkos környezetet, sőt a ponyvaregényt is - ezért bármilyen munkahelyen elvárja a tekintélyes fizetést. Sok Mérleg elegáns munkahelyet választ, pl. galériákat vagy árveréseket. A jogi pálya és a magas rangú katonai beosztások is illenek a Mérleghez, aki különösen szereti a szemben álló nézőpontok összefoglalását.

Alapvetően nem időpazarló, kevés látható erőfeszítéssel sok dolgot megvalósít. Néhány munkaadó ezt lustaságnak tekintheti, és megpróbálja rávenni, hogy többet dolgozzon. Habár rossz néven veszi, ha felülbírálják a munkáját, a főnöke elleni nyílt támadás helyett általában a lázadás kifinomultabb útjait választja, mivel a nyers valóság közlését nehézkesnek és durvának találja. Ezt tartsa észben, mert az egyszerű ötletek is fondorlatosnak tűnhetnek a vezetés szemében. Olyan munkahelyre van szüksége, amely némi autonómiát biztosít , de egy exkluzív, magas beosztásban elhagyott kisgyereknek érezheti magát szociális természete miatt.

Könnyen teremt kapcsolatokat, és vele született tehetsége van, hogy elcsábítson bárkit, akit akar. A romantikus partnert, akit keres, hamarabb megtalálja, mielőtt felkészülhetne rá. Akkor sem fog teljesen összetörni, ha boldogtalan lesz partnerével, de a kapcsolaton kívül keres szórakozást, néha azért, hogy felrázza a dolgokat, vagy hogy tesztelje partnerét.

Más csillagjegyek szülöttjei hajlamosak egy kissé ellentmondásosnak találni; egyik pillanatban megbabonáz, azután hirtelen megváltozik: " Mindent a szemnek, semmit a kéznek." Ez akkor fontos, ha olyan embereknek kötelezi el magát, akik nem hűségesek, és a saját fejük után mennek. A luxus iránti szeretetét mindig számításba veheti, ha szerelmes lesz. Ne hagyja, hogy ragyogó szemek elhomályosítsák gyönyörű életvitel iránti vágyát!

Figyelem:
Az itt olvasható jellemzések persze nem mindenkire vonatkozik, Így kérünk téged ne általánosítsd partneredet. Lehet, hogy pont Ő az IGAZI.