A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Horoszkóp: Ikrek csillagjegy (05.21-06.21)


Ikrek csillagjegy (05.21-06.21)

Az állatöv haramadik jele

Alapeleme: Levegő
Minősége: labilis
Uralkodó bolygója: Merkúr
Színe: szürke, sárga
Ásványai: berill, gránit, topáz, a vonalkás kövek
Féme: higany
Növényei: szulák, vasfű, csillagpázsit, jázmin, vörösfagyal, babér, cickafark
Állatai: majom, bika, kakas, kutya, papagáj
Száma: 12
Országai: Belgium, Flandria, Szardínia, Örményország, Egyesült Államok


Az Ikrek a legintelligensebb csillagjegy. A Merkúr, a kommunikáció bolygója uralja, ezért az Ikrek éles eszűek, sokoldalúak, és könnyen alkalmazkodnak. Bár gyakran vádolnak felületességgel, egy buli sem lenne az igazi nélküled. Amellett, hogy tele vagy jó viccekkel, stílusos öltözeteddel és simulékony természeteddel is hódítasz. Az utcán inkább futsz, mint sétálsz, és ellenállhatatlan vágy hajt a KRESZ megszegésére. Bár meggondolatlan sofőrök, csak ritkán büntetik meg őket. Ennek oka, hogy hatalmas tehetséggel dumálják ki hibáikat, akár flörtölnek is a rendőrrel. Mivel csak rövid ideig tudsz egy dologra összpontosítani, hangulataid nem tartanak sokáig. Egyszerűen nincs időd boldognak vagy boldogtalannak lenni. Ha rossz hangulatod van (ami általában azért van, mert unatkozol), keresel magadnak valamit, ami feldob.


Az Ikrek sok feladatra alkalmasak, ezért tökéletesen illenek a mai rohanó, gyorsan változó világunkba. Vétek lenne téged kiszámítható munkakörülmények között foglalkoztatni. Az Internetet az Ikreknek találták ki, sokoldalúságod miatt pedig még sokra viheted. Sőt, arról vagy híres, hogy gyakran változtatsz munkahelyet. Bármit is teszel, állandóan tanulnod kell. Mivel utálsz egy helyben ülni, olyan munka ideális számodra, amikor gyakran otthagyhatod az asztalod vagy a munkahelyed.


Az Ikreknek fontosabb, hogy szeressék a munkájukat, mint a fizetésük. Az viszont nem igaz, hogy nem érdekel a pénz! Számodra a pénz egy olyan eszköz, aminek segítségével megszerezheted a számodra fontos dolgokat. Ezért nem is nagyon raksz félre belőle, bár imádsz kockázatos részvényekbe fektetni. Még akkor sem törsz le, ha vesztesz, feltéve, ha marad elég pénzed a legújabb részvénycsomag megvásárlására.
Sziporkázó természeted miatt senki sem tart téged unalmasnak. Talán azt hiszed, hogy váltogatnod kell a partnereidet, de ahogy idősebb leszel rájössz, hogy egy stabil kapcsolat megvédhet a zavaros, bonyolult helyzetektől.

Bár vannak olyan Ikrek, akiknek van idejük befizetni a számlát és lemenni a fűszereshez, a legtöbben túl szétszórtak ahhoz, hogy a feladataikra odafigyeljenek. Ez még egy ők arra, hogy keressetek egy gyakorlatias társat. Ha viszont azelőtt kezdesz komoly kapcsolatba, mielőtt kiélted volna magad, nem fogod jól érezni magad, és talán meg is fogod csalni a társad. Ne feledd, hogy ha késznek érzed megad egy érett kapcsolatra, olyan társra lesz szükséged, aki nem csupán stabilitást ad neked, hanem egész életeden keresztül bátorít is a legújabb dolgok megismerésér.

Figyelem:
Az itt olvasható jellemzések persze nem mindenkire vonatkozik, Így kérünk téged ne általánosítsd partneredet. Lehet, hogy pont Ő az IGAZI.