A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Ezoterika - Hírek, újdonságok


 

Egy emberről rendkívül sokat elárul, hogy melyik is a kedvenc színe. Fontos lehet, hogy milyen árnyalatú ruhákat hord, vagy éppen mely tónus a domináns otthonában. Cikkünkből most megtudhatod az egyes színek mit árulnak el személyiségedről.


 

Újév, új remények, új csodák. Ráadásul az asztrológia is nekünk kedvez, ugyanis a Jupiter, a kozmikus szerencse istene idén ellát majd minket minden

jóval. Lássuk, mik a jóslatok a 2015-ös évre.

 

Biztos te is sokat gondolkodtál már rajta, hogy vajon mit is jelenthet milyen jelentőséggel bírhat az álom, melyet éjszakánként látunk. Azt tudjuk, hogy kulcsfontosságú és évek, sőt évtizedek óta kutatják őket, ám mindenki más és más szerepet tulajdonít nekik. Pedig az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az álmunkban látottat nagyban hozzájárulhatnak vagy befolyásolhatják testi és lelki


 

Az utóbbi időben rendkívül sokat hallani a reikiről, azaz a kézrátétes gyógyításról. Azonban azt már csak kevesen tudják, hogy mi is ez valójában, miben rejlik ereje, egyáltalán működik-e és ha igen, akkor hogyan. Cikkünkből most megismerheted a reiki eredetét és működési elvét, mely bár a szkeptikusokat lehet, nem győzi meg, de akik nyitottak az újdonságokra azok számára bizonyosan érdekes lesz a következő néhány sor.


 

Itt és most a 12 csillagjegy olyan markáns ismérveit (mondhatnám: gyenge pontjait) mutatom meg neked, amelynek ismerete biztos sikert eredményez a kapcsolat elején éppúgy, mint az együttélés során.


 
A 2010-es év uralkodó bolygója a Nap lesz. A Nap évében pozitív hatások lesznek a jellemzőek, mint a boldogulás, a siker, a nyugalom és a béke. Bővelkedünk majd a gabona félékben is a jó időjárás miatt.

 
Az ezotéria túlszárnyalja az ember képzelőerejét. Az ezotéria minden olyan fogalmat összegyűjt, ami utat nyit a szellemvilág megismeréséhez. Ez egy titkos tudás, belső felismerés, melyhez segítséget nyújt a jóslás, a számmisztika stb. A valódi ezotéria felismeréséhez sokat kell tanulni.

 
Uralkodó bolygója a Szaturnusz, amely a keserű élettapasztalatokat adja, de nélküle viszont nem létezne a tökéletesedés sem. A becsvágy és a vezetni akarás jellemzi. A hagyománynak és szokásoknak nagy szerepe van életében. Idegenkedik az újtól, röghöz kötött. Legtöbbször pesszimista és visszahúzódó, de ki tud állni igazáért. Általában konzervatív gondolkodású.

 
A nyilas csillagjegy uralkodó bolygója a Jupiter, amelyet a bőség, a felismerés jellemez. Közvetlen, szabadságszerető és szerencsés is lehet. A Nyilas tüzes és temperamentumos típus.

 
Uralkodó bolygója a Mars és a Plútó. A csillagjegy szülötte igen szélsőséges. Határozottan kutató szellem. Nagy életerővel rendelkezik. Erős akaratú, kitartó, hatalomra vágyó. Mindent ki akar próbálni. Nem kíméli sem a maga sem a környezete érzelmeit, a negatív élményekből is erőt képes meríteni. Leszívja környezete energiáját. Könnyen belelát más emberek érzelmeibe. Nem támadó típus, de ha megtámadják megtorolja azt, kivárva az időt amikor a legnagyobb fájdalmat okozhatja.