A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Autó-Motor - Hírek, újdonságok


 

Mindenkinek máskor jön el az a bizonyos pillanat, amikor kell egy autó. Aztán jönnek a kérdések: használt legyen vagy szalonból kihozott, dízel vagy benzines és még sorolhatnánk. Összeszedtük, mit érdemes figyelembe venni!


 

Unod a kocsiban tengődést és meleg is van benne nyáron? Irigykedve nézed az ablakon át, hogy a fiatal srácok elhúznak melletted a sorban a lámpánál? Válts kétkerekűre és éld át az élményt!


 

Zajlik az élet a Lamborghini házatáján. Hiszen alig egy évvel váltották le a Gellardót, a Huracanra, most pedig már itt van az Asterion, amely nem elég hogy csodaszép, de ez lett hivatalosan is az olaszok első hibrid meghajtású autója is.


 
Voltál már úgy hogy nem találtál megfelelő alkatrészt az autódhoz, vagy az ár nem volt megfelelő számodra?

 
A műholdas gépjárművédelem terjedésével együtt a távfelügyeletet kínáló cégek is szinte naponta alakulnak. Annak érdekében, hogy elkerüljük a hozzá nem értő, de gyors pénzt remélő „sufni-cégek” csapdáit, válasszunk nagyon körültekintően.

 
A CASCO fogalmával minden gépkocsi tulajdonos tisztában van, azonban elegendő figyelmet fordítunk lehetőségeink felmérésére? Tudjuk, mikor nem fizet a biztosító? Elolvastuk az apró betűs részeket is a kötvényünkben? Írásunkban a fenti és még sok hasznos kérdésre választ kapunk.

 
Egyre többen ismerik és használják a GPS (Global Positioning System – Általános Helymeghatározó Rendszer) készülékeket útvonalaik tervezésére, irányítására. A GPS navigáció minden esetben a Föld körül keringő műholdak által sugárzott jelek segítségével állapítja meg az autó aktuális helyzetét.

 
Egyre nagyobb, jobb motorral felszerelt autóinkkal élvezet a vezetés, sokszor észre sem vesszük, hiszen vezetés közben nem a kilométerórát lessük folyamatosan, hogy a megengedett sebességnél gyorsabban haladunk.

 
Napjainkban nagyobb az érdeklődés az autók átalakítása, azaz az autótuning iránt. Melyik férfi, vagy akár nő ne szeretné, hogy elismerő tekintetek kísérjék autóját amerre elhajt vele.

 
A használt autó vásárlása kicsit mindig rizikósabb, mint ha szalonból tennénk ugyanezt. Így nem árt, ha tisztában vagyunk néhány dologgal, amit feltétlenül ellenőriznünk kell, mielőtt használt autót vásárolnánk.