A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Horoszkóp: Bika csillagjegy (04.21-05.20)


Bika csillagjegy (04.21-05.20)

Az állatöv második jele

Alapeleme: Föld
Minősége: fix
Uralkodó bolygója: Vénusz
Színe: világoszöld, kék, fehér
Ásványai: achát, alabástrom, karneol, fehér korall
Féme: réz
Növényei: harangláb, orgona, százszorszép, gyermekláncfű, mirtusz, szarkaláb, útilapu, mohák, spenótfélék
Állatai: kecskebak, galamb, bika, énekes madarak
Száma: 6
Országai: Cíprus, Írország, Perzsia, Lengyelország


A Bikák gyakorlatiasak, türelmesek, kiegyensúlyozottak és megbízhatóak. Ez egy földjegy, amit a kedves Vénusz bolygó ural. Te tudod csak élvezni igazán az anyagi jólét világát, a jó ételeket és a kellemes beszélgetéseket.

Nagyon fontos számodra a pénz, a pénzügyi kockázat viszont nem összeegyeztethető konzervatív természeteddel. Kincstárjegyek és a régi jó számlák sokkal inkább vonzanak, mint a szárnyaló informatikai részvények. Egy született háztartási zseni vagy, sosem vásárolsz semmit teljes áron. Fontosabb számodra a minőség, mint a mennyiség. Szívesebben költesz nagyobb összeget egy gondosan kiválasztatott, akár élethosszig is kitartó darabra, mint több olyan holmira, amik néhány éven belül elhasználódnak.

Szereted nyugodtan intézni a dolgaidat, kerülöd a változást, és olyan karriert szeretnél, ami folyamatos fejlődést biztosít. Megveted a bizonytalan határidőket és a sokfeladatos munkát. Mivel az anyagi biztonság olyan fontos a Bikáknak, néhányan magas fizetés mellett is elégedetlenek a munkahelyükkel. Ne feledd, hiába tűnik vonzónak egy nagyobb fizetés, az olyan vénuszi értékek, mint béke és harmónia sokkal fontosabbak számodra. Sokan közületek művészi vénával megáldottak, ezért ne féljetek kreatív foglalkozást választani, ha csak az anyagi biztonságotok a tét. Szépérzéketek kreatív próbálkozásaitokkal ötvözve igen sok hasznot hajthat.

A szerelem terén szeretnétek minden pillanatot kiélvezni, a hosszú, szenvedélyes, odaadó udvarlást részesítitek előnyben. Fontos számotokra a kiegyensúlyozottság és a stabilitás. A Vénusz bolygó olyan szexuális kisugárzást ad nektek, hogy akár egy tehetős társ fejét is elcsavarhatjátok, ha ez a cél. Mivel annyira fontos számodra a pénz, az is könnyen megeshet, hogy valaki csak azért tetszik, mert sok pénze van. Ez nem helyes! A pénz sosem helyettesítheti a szerelmet! Állandóan fejben kell tartsátok, hogy pénzen nem lehet lelki nyugalmat vásárolni! Rengetek megkeseredett Bika rossz házasságának az oka, hogy csak az anyagi helyzet megőrzésére jöttek létre.

A Bikák bőkezű emberek. Nagy örömet okoz nekik, ha adhatnak. Az emberek imádnak téged. Vigyázz arra, nehogy a komfort és kiszámíthatóság utáni vágyadban elnyomj másokat. Ha valami megzavarja a lelki békéd, természetes birtoklási vágyad felülkerekedik, féltékeny leszel, és előbukkan az igazi Bika-természeted. Ne feledd viszont, hogy az irigységgel csak magadnak ártasz. Ha felfedezed a rugalmasságban rejlő erőt, azt, hogy az emberek nem tárgyak, hanem sokkal fontosabbak, mint a világuralmi elképzeléseid, észre fogod venni, hogy a pénzen nem megvehető dolgok a legértékesebbek.

Figyelem:
Az itt olvasható jellemzések persze nem mindenkire vonatkozik, Így kérünk téged ne általánosítsd partneredet. Lehet, hogy pont Ő az IGAZI.